Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Iasi

12 decembrie 2019

 

Ieri a avut loc, la Iasi, a doua recrutare Emirates a acestei luni, in tara noastra. Ca si la Bucuresti, tot Catherine a fost recrutoarea care s-a ocupat de ziua interviului. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat si care au fost probele recrutarii.

Ziua a inceput devreme, la ora 09.00, cu inregistrarea participantilor pe platforma Emirates. Toti cei 37 de candidati prezenti s-au inscris cu nume, prenume, adresa de email si numar de telefon si au primit un numar. Recrutoarea nu a tinut proba de CV Drop iar interviul a inceput direct cu proba de grup. Candidatii au fost grupati cate 3 si au avut de rezolvat o situatie de urgenta care poate sa apara atunci cand zbori ca stewardesa. Dupa ce au discutat in grup si au ales solutiile corecte, s-au facut eliminari si jumatate dintre cei prezenti au plecat acasa. Abia acum recrutoarea a inceput sa se uite pe CV-urile candidatilor.

Urmatoarea proba a fost una individuala – toti cei ramasi in cursa au fost masurati (minim 160 cm ceruti) si rugati sa atinga, cu mana pe perete, 212 cm. In acest timp au primit 3-4 intrebari din CV. S-au facut eliminari si doar 8 persoane (7 fete si 1 baiat) au ramas pentru probele finale, online.

Cei 8 candidati vor sustine testul de engleza online si testul psihometric pana asta-seara iar interviurile finale online sunt programate in zile diferite (saptamana aceasta si pe 31 decembrie). Pe 14 decembrie urmeaza un nou interviu Emirates, la Timisoara.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri, care au ajuns pana la final la aceasta recrutare! Zboruri line!

18 ianuarie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul Wizz Air, cu Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Wizz Air. Detalii si inscrieri aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza