Interviul final Emirates – intrebari si sfaturi utile

12 octombrie 2015

 

Zilele acestea au loc interviurile finale de la recrutarea Emirates din Bucuresti. 24 de domnisoare viseaza la jobul de stewardesa si sunt la doar un pas de implinirea visului lor, de a zbura. Asa ca, iata, mai jos, 6 intrebari pe care le vei primi cu siguranta si cateva sfaturi pentru interviul final!

Intrebari interviul final

1. De ce iti doresti sa fii stewardesa la Emirates?

2. Crezi ca te vei adapta temperaturilor crescute si unei alte culturi?

3. Care sunt punctele tale forte si care sunt punctele slabe?

4. Cum a aratat un moment stresant la job?

5. Povesteste-ne despre un moment in care ai avut o situatie conflictuala cu un client.

6. Ai mai lucrat vreodata in ture de noapte?

Sfaturi practice:

1. Fii relaxata, zambeste si pune intrebari daca nu ai inteles. Acesta este momentul tau, one-to-one, in care ai sansa sa pui intrebari daca ai nelamuriri.

2. Straluceste! Lauda-te! Daca in timpul probelor de grup este recomandat sa nu iesi foarte mult in fata, in timpul interviului final e momentul sa te lauzi, sa scoti in fata toate calitatile si lucrurile care te recomanda pentru jobul de stewardesa.

3. Bea apa! Nu te sfii sa bei apa, o sa ti se usuce gatul de la atata vorba si e mai bine sa rezisti la 50 de minute de „interogatoriu”

4. Atentie la tot ce ai scris in CV! Discutia de la interviul final are loc 100% pe baza celor din CV. Daca ai inventat ceva, ai grija sa stii exact toate datele si detaliile.

5. Nu intarzia! Ai grija la tinuta pe care o afisezi pe scaun! Nu sta cu mainile incrucisate, nu sta picior peste picior, nu gesticula exagerat, abtine-te de la orice tic sau mimica nepotrivita.

6. Termina raspunsurile la intrebari intr-o nota optimista, pozitiva si afiseaza mereu, la final, un zambet larg!

Succes!

 

banner-mobile

3 Comentarii

 • Reply Andreea 12 octombrie 2015 at 2:37 pm

  Buna ziua! Daca am primit invitatie si am participat la interviul din 10.10, dar dupa a 3 a proba am fost eliminata, pot merge si la cel din noiembrie? Invitatia nu mi a fost retinuta de catre acestia. Multumesc!

 • Reply laura 26 februarie 2016 at 6:35 pm

  buna ziua daca nu am experienta in niciun domeniu asta poate afecta ?multumesc frumos

  • Reply CAS 27 februarie 2016 at 10:13 am

   Buna. Da.

  Comenteaza