Qatar Airways, cea mai de incredere companie aeriana din lume

16 aprilie 2015
qatar-2

 

Compania din Doha, companie de 5 stele conform Skytrax, a primit maximum de 100 de puncte datorita punctualitatii zborurilor, flotei moderne si taxelor foarte mici pe care le cere. Astfel, s-a clasat in topul celor mai de incredere companii aeriene din lume. Emirates s-a situat pe locul al doilea, la egalitate cu China Eastern (locul trei), cu un total de 97 de puncte.

WanderBat (cei care au realizat clasamentul) au analizat punctualitatea zborurilor, numarul de bagaje de cala acceptate gratuit, pretul acestora si varsta medie a flotei.

Conform Aeronews.ro, atunci cand doua companii aeriene s-au aflat la egalitate, obtinand acelasi punctaj, departajarea s-a facut pe baza punctualitatii zborurilor.

TOP 10 CELE MAI DE INCREDERE COMPANII AERIENE DIN LUME

 1. QATAR AIRWAYS
 2. EMIRATES
 3. CHINA EASTERN
 4. SINGAPORE AIRLINES
 5. CHINA SOUTHERN AIRLINES
 6. ETHIOPIAN AIRLINES
 7. AIR CHINA
 8. BRITISH AIRWAYS
 9. SAUDIA
 10. CATHAY PACIFIC

Intregul TOP il poti gasi pe www.aeronews.ro.

Daca iti doresti sa ajungi stewardesa Qatar Airways, compania organizeaza interviu in Iasi si in Bucuresti in luna aprilie. Poti gasi detalii, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/25-aprilie-qatar-airways-recruteaza-insotitori-de-bord-la-bucuresti/

http://www.cumajungistewardesa.ro/18-aprilie-qatar-recruteaza-insotitori-de-bord-la-iasi/

Succes!

 

banner-mobile

1 Comment

 • Reply Alien 17 aprilie 2015 at 2:08 am

  Bună,
  În primul rând aș vrea să încep prin a spune că mă pasionează limbiile străine, însă combinate cu puțină (sau mai multă) adrenalină. În plus îmi place să călătoresc (cu avionul) și mă pot lăuda că am ‘câteva zboruri’în momentul de față. Mă scuzați că sunt off topic, însă aș vrea să știu dacă se merită, ca băiat, să mă pregătesc mai bine pentru un interviu, să merg la niște cursuri de pregătire înainte pentru că am observat în diferite poze că băieții sunt în minoritate rău(știu că e un job înclinat mai mult pe partea feminină), gen 1 sau 2 între atâtea femei. De ce? La interviuri deocicei sunt puțini sau sunt regulile mai stricte la noi? Și de unde știu cănd se caută băieți? Merci 🙂

 • Comenteaza