1 August-Cursul Cum Ajungi Stewardesa pentru interviul Emirates

22 iulie 2015
emirates

 

Pe 1 August te asteptam la Cursul de pregatire pentru interviul Emirates, care se desfasoara la cafe Van Gogh, in Bucuresti. Detalii si inscrieri, aici: www.cumajungistewardesa.ro/curs/. Trainerii nostri sunt fosti insotitori de bord Emirates, pregatiti sa iti ofere consiliere si cele mai bune sfaturi pentru obtinerea jobului mult dorit, de stewardesa Emirates.

Dupa cum spuneam la inceputul lunii, astazi mai anuntam inca un trainer, fost insotitor Emirates, care va participa la Cursul Cum Ajungi Stewardesa din 1 August: Cosmin Calina.

Traineri Curs Cum Ajungi Stewardesa

Toti trainerii de la Cursul Cum Ajungi Stewardesa din 1 August sunt fosti insotitori de bord Emirates care iti vor raspunde tuturor intrebarilor pe care le ai si iti vor dezvalui secretele interviului. De unde poti afla mai bine ce sa faci la interviu, decat de la fostii angajati Emirates?

Cristina Toader : https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-am-ajuns-stewardesa-povestea-vietii-mele/

Ana-Maria Tutoveanu: https://www.cumajungistewardesa.ro/interviu-ana-maria-stewardesa-wizz-air-si-emirates/

Eduard Ebinca: https://www.cumajungistewardesa.ro/emirates-povestea-lui-eduard-sau-cum-ajungi-din-pompier-steward/

Cosmin Calina: http://www.mihaijurca.ro/sa-fii-barbat-intr-o-lume-a-femeilor-povestea-lui-cosmin-de-9-ani-insotitor-de-bord

Cand se desfasoara Cursul Cum Ajungi Stewardesa

Sambata, 1 August, incepand cu ora 10.00, la Cafe Van Gogh din Centrul Vechi. Detalii, adresa si harta, aici: www.cumajungistewardesa.ro/curs/

Subiecte Curs Emirates

In timpul cursului vom atinge toate subiectele necesare pentru ca orice candidat sa fie pregatit pentru ce urmeaza in ziua interviului Emirates.Vom pune accent pe pregatirea dinaintea interviului, grooming, fotografii si CV, probele de grup si felul in care se fac eliminarile, interviul final, mimica dar si limbajul pe care trebuie sa il folosesti in ziua recrutarii.

Programul Zilei

10.00 – 12.30 Prima sesiune

 • Conditii eliminatorii interviu Emirates
 • Cum te prezinti la interviul Emirates
 • Poze si CV (corectare si detalii importante)
 • Interviu – ce probe contine, ce faci, ce spui, cum te comporti
 • Cele mai frecvente greseli care se fac la interviu
 • Grooming (machiaj, tinuta, coafura)

12.30 – 13.00 COFFEE, TEA, ME? (pauza de cafea si barfa)

13.30 – 15.00 A doua sesiune

 • Cum te “vinzi” / cum te prezinti la interviul final Emirates
 • Ce inseamna viata in Orientul Mijlociu
 • La ce sa te astepti pe zboruri si in Dubai
 • Q & A

15.00 – Simulare probe interviu Emirates

Inscrieri, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs/

Te asteptam!

cristina-emirates

 

1 Comment

 • Reply Paul DROSU 22 iulie 2015 at 5:20 pm

  Emirates…o companie excelenta, pe care am folosit-o in cele 2 round-the-world pe care le-am facut pana acum…plus primul zbor cu Airbusul A380 in 2010, plus primul roaming in avion…amintiri frumoase! Dar ma si enerveaza ceva (poate v-ati obisnuit deja cu mine, ca sunt greu de multumit, ha, ha!): au o boala ca bagajele de cabina sa fie strict cele regulamentare (si ca numar, si ca greutate)…ceea ce e destul de greu…dar nu va faceti probleme, ca de cele cateva ori (mai multe ori) in care am zburat cu ei, m-am orientat de fiecare data, ca un romanas trecut prin viata ce sunt…inclusiv in aeroportul Narita din Tokyo, unde fetele (japoneze, evident) de la check-in erau ca stanca Gibraltarului de inflexibile! Dar jmecheria romaneasca e fara limite…P.S. Am uitta sa spun ca am intalnit stewardese romance pe EMIRATES (dar si pe alte companii, cum ar fi Air Tahiti Nui).

 • Comenteaza