1 August: Interviu Wizz Air la Sibiu

13 iulie 2017

 

Wizz Air organizeaza o noua sesiune de recrutare la Sibiu, pe 1 August 2017. Interviul va fi tip Assessment Day astfel ca poti participa doar pe baza de invitatie. Poti face aplicatia online, aici, chiar daca momentan interviul nu este public, doar cei ce primesc invitatie urmand sa participe: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/cabin-crew-flight-attendant#/.

Locatie si ora: 1 August– Hotel  Ramada, str. Emil Cioran 2, Sibiu, ora 09.00!

Conditii stewardesa Wizz Air

–      sa vorbesti limba engleza fluent

–      diploma de bacalaureat obtinuta

–      inaltime de minim 165 cm (fete) si 175 cm (baieti)

–      fara tatuaje in locuri vizibile

–      sa stii sa inoti

–      sa ai minimum 18 ani

–      experienta anterioara in relatii cu publicul sau vanzari constituie un avantaj

–      sa nu ai dioptrii mai mari de +4/-4

–      sa poti ajunge la aeroport in maximum o ora

cristina-toader-stewardesa-wizz-air-1

Daca vrei sa fii stewardesa Wizz Air trebuie sa aduci cu tine CV, 2 poze (full-body & portret) si referinte. Interviul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor care indeplinesc conditiile de mai sus si care primesc invitatie de participare.

Detalii despre salariul pe care il vei avea ca stewardesa Wizz Air, gasesti informatii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cat-castiga-o-stewardesa-wizz-air/

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviu (oferim si pregatire online), alaturi de un fost insotitor de bord Wizz Air, poti sa ceri detalii, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air/.

Povestea Magdei, fosta cursanta si actuala insotitoare de bord Wizz Air, o poti citi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/interviu-cu-magda-viitoare-stewardesa-wizz-air/

Succes!

12 Comentarii

 • Reply Vladimir Lem 18 iulie 2017 at 9:15 pm

  Hei! 🙂
  Urmaresc de ceva timp cumajungistewardesa.ro si in ultimul timp am devenit din ce in ce mai determinat sa urmez cursurile necesare devenirii unui insotitor de bord. Totusi, am cateva intrebari:
  1. Este neaparat „mai greu” sau dificil pentru un barbat sa fie angajat dupa terminarea cursurilor?
  2. Faptul ca am doar 19 ani ar putea fi un impediment in angajare?
  3. Exista sanse mari sa fii angajat imediat ce termini cursurile respective?
  4. Nu am mai zburat niciodata, din anumite cauze mai mult sau mai putin financiare, acest lucru ar putea fi considerat un dezavantaj la un interviu?
  5. Am o alunita fix pe lobul urechii drepte, presupun ca asta chiar ar putea fi considerata o problema de catre angajatori, fiind un semn distinct?
  Multumesc mult pentru timpul acordat! 🙂

  • Reply Cristina Toader 18 iulie 2017 at 10:05 pm

   Buna,
   Iata mai jos, punctual, raspunsurile 🙂
   1. http://www.cumajungistewardesa.ro/ce-sanse-au-barbatii-la-un-job-de-insotitor-de-bord/
   2. http://www.cumajungistewardesa.ro/vreau-sa-fiu-stewardesa-varsta-minimamaxima-pentru-acest-job/ – nu este un impediment varsta de 19 ani insa va puteti angaja doar in Europa momentan
   3. Daca va referiti la cursurile Scolii de aviatie, acele cursuri nu va garanteaza angajarea dupa terminare. Daca va referiti la cursurile noastre, in maximum 6 luni de la sustinerea cursului veti fi angajat.
   4. Nu
   5. Nu

   • Reply Vladimir Lem 18 iulie 2017 at 10:50 pm

    Multumesc mult pentru raspunsul rapid!
    Am uitat totusi sa va intreb cateva lucruri:
    1. Daca sunt chemat la interviul de la Sibiu de pe 1 august, ce documente trebuie sa am la mine?
    2. In legatura cu dioptriile, cum sunt acestea verificate? Sunt verificate de catre cineva special pentru Wizz Air sau imi pot lua o prescriptie care sa imi ateste dioptriile de la orice cabinet oftalmologic?

 • Reply Adriana 24 iulie 2017 at 10:10 am

  Spuneti-mi va rog, daca eu sunt din buc si ma cheama la interviu la sibiu, ei au nevoie pt baza din sibiu sau e ok si daca sunt din buc? Intreb asta pt ca am vazut ca trebuie sa stai la maxim o ora de aeroport. Multumesc

  • Reply Cristina Toader 24 iulie 2017 at 11:22 am

   Interviul din Sibiu este pentru baza din Sibiu!

 • Reply Mihai 26 iulie 2017 at 4:58 pm

  Salut,
  Vreau sa va povestesc experienta pe care am avut-o la recrutarea Wizz Air de la Cluj din 26 iulie.
  Este opinia mea propie si personala si nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic, dar recrutarea a fost una total neprofesionala.
  S-au prezentat dupa estimarea mea cam 150 de persoane. Tipic am fost invitati intr-o sala unde doamnele recrutoare s-au prezentat si ne-au spus cum o sa se desfasoare ziua. Am primit fiecare un formular pe care a trebuit sa-l completam cu datele noastre. Apoi am intrat pe rand in sala. Acolo lucrurile au fost total ciudate. Nici macar nu au cerut CV-ul, pozele, recomandarea. Doar formularul completat. Respectivele doamne nu se deranjau nici macar sa priveasca candidatii. Si atunci pe ce baza au ales candidatii care au trecut in etapa urmatoare daca nici macar nu au vazut CV-ul? Foarte ciudat avand in vedere ca toate companiile cer in primul rand CV-ul si pozele. Au fost la acest interviu oameni care au terminat cursurile de insotitor de bord si au plecat acasa, Recrutoarele erau sefe de baza din Romania. Nu erau recrutori profesionisti veniti din Budapesta. Si probabil ca a fost selectionat cine avea altfel de „recomandari” pentru ca fara CV nu poti sa faci o recrutare obiectiva bazata pe niste criterii de selectie.
  Inca odata e parerea mea. Ca un om venit din exterior asa am perceput lucrurile. In concluzie e o pierdere de vreme. Daca vreti sa fiti insotitori de bord orientati-va spre companii care fac recrutari profesionale ca la carte.

  • Reply Cristina Toader 27 iulie 2017 at 12:12 pm

   Buna, Mihai,
   Lasa-ma sa iti explic fiecare amanunt pe care l-ai scris mai sus. La prima proba a recrutarii nu cer CV si poze (acestea se dau la interviul final) fiindca : 1. te vad cu ochii lor, nu au nevoie de poze ca sa te cunoasca
   2. formularul pe care l-ai completat cu datele tale contine si detaliile din CV

   Apoi, recrutoarele sunt intotdeauna sefe de baza din Romania, care au pregatire pentru aceste interviuri. Doar acum multi ani, cand romanii nu erau inca pregatiti pentru aceste interviuri, mai veneau recrutori de la Budapesta. Dar de multi ani echipele din Romania sunt foarte bine pregatite pentru aceste recrutari. Si, permite-mi sa te contrazic: nu este nevoie de CV ca sa faci o selectie pentru acest job, mai ales in prima etapa a interviului 🙂

   • Reply dana 2 august 2017 at 11:30 am

    Interviurile in Romania se tin in limba romana sau engleza?

    • Reply Cristina Toader 2 august 2017 at 12:35 pm

     Toate interviurile sunt in limba engleza!

 • Reply Cristina P 31 iulie 2017 at 11:45 am

  Oare cati vor fi angajati la finalul interviului de la Sibiu? 😀

  • Reply Cristina Toader 31 iulie 2017 at 11:54 am

   Nu exista un numar de locuri. Daca vor gasi 10 oameni buni, vor lua 10, daca vor gasi 3, vor lua 3.

 • Reply ? 11 august 2017 at 10:40 pm

  Eu am fost la assesmant day in aprilie pe 14 sau 13 nu mai tin minte, practic 6 luni se fac in octombrie. Intrebarea ar fi daca interv se tine de ex pe 3 oct se considera ca au trecut cele 6 luni? Sau trebuie sa astept pana la noiembrie? Multumesc

 • Comenteaza