10 Mai: Qatar Airways face recrutari la Bucuresti

26 aprilie 2014
interviu-qatar

 

O noua sansa pentru cei care doresc o cariera in aviatie. Compania Qatar cauta din nou insotitori de bord in tara noastra. Poate si pentru ca romancele sunt extrem de muncitoare si rabdatoare, iar adaptarea la o viata intr-o tara araba este destul de usoara.

 

Cand?Unde?Cum?

Data: 10 Mai 2014

Locatie: Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei 63-81, Bucuresti

Ora: 09.00

Cu ce te imbraci: Tinuta business

Ce sa aduci: CV, poza tip pasaport si poza plan intreg, copie dupa pasaport si dupa ultima diploma obtinuta (liceu sau facultate/master)

!!!Trebuie sa ai cel putin 21 de ani ca sa poti aplica pentru acest job.

Poti sa aplici online, aici: http://careers.qatarairways.com.

 

Foto: Qatar Airways

 

4 Comentarii

 • Reply Maria 30 aprilie 2014 at 10:52 pm

  Buna !

  Am si eu doua intrebari :
  1 . Trebuie sa mai aplic si on-line daca este open day ?
  2 . Eu fac 21 de ani in august si am citit ca poti avea aproape varsta aceasta , aproximativ 20 si 10 luni , dar sa fie implinita in momentul in care incepi sa lucrezi.Este adevarat ? ‘

  Multumesc frumos si seara faina !

  • Reply CAS 5 mai 2014 at 2:49 pm

   1.Nu este necesar sa aplici online inainte de interviu. Totusi, vei fi obligata sa o faci cand vei ajunge la interviul final, pentru ca recrutorii sa aiba acces la toate informatiile tale. 2. Trebuie sa ai 21 de ani in momentul in care pleci din tara, pentru training. La interviu este in regula daca ai 20 de ani si 10 luni.

 • Reply 8 Iunie: Qatar Airways face recrutari la Bucuresti | Cum ajungi stewardesa 22 mai 2014 at 8:45 am

  […] Airways vine din nou la Bucuresti pentru a recuta insotitoti de zbor, la mai putin de o luna de la ultimul interviu din tara noastra (10 mai, dupa cum tot noi te-am […]

 • Reply Ana 28 iulie 2014 at 3:27 pm

  Cand mai aveti interviuri in Bucuresti si unde trebuie sa ma inscriu pentru a putea primi o notificare in legatura cu acest lucru? Am inteles ca undeva prin august? Va multumesc!

 • Comenteaza