11 Aprilie: Recrutare Wizz Air la Cluj-Napoca

26 martie 2017

 

Wizz Air organizeaza un interviu de tip Assessment Day la Cluj-Napoca pe 11 Aprilie 2017. Interviul va incepe la ora 09.00, la Grand Hotel Italia din Cluj si doar cei ce primesc invitatie vor putea participa. Daca vrei sa aplici, inscrie-te pe site-ul companiei: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/cabin-crew-flight-attendant#/. Interviul nu este inca public insa surse din cadrul companiei au confirmat data si recrutarea.

Conditii angajare stewardesa Wizz Air :

–      fara tatuaje in locuri vizibile din uniforma

–      sa stii sa inoti

–      limba engleza fluent

–      minim diploma de bac

–      varsta de minimum 18 ani

–      experienta anterioara in customer service sau vanzari este un avantaj

–      sa poti ajunge la aeroport in maximum 60 de minute;

–      inaltimea de minim 165 cm (fete) sau 175 cm(baieti);

Interviul de la Cluj este de tip Assessment Day si pot participa toti cei care primesc invitatie! Oricine indeplineste conditiile de mai sus (femei si barbati) se poate inscrie pe site. Trebuie sa ai pregatite un CV, 2 fotografii si referinte.

Daca vrei ca un fost insotitor de bord Wizz Air – Cristina Toader sa te pregateasca pentru interviu, ai aici detalii despre cursul individual, pe care il tinem si online: https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air/

Povestea Magdei, cursanta Cum Ajungi Stewardesa si actuala stewardesa Wizz Air, o gasesti aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/interviu-cu-magda-viitoare-stewardesa-wizz-air/

Detalii despre salariul pe care il vei avea ca stewardesa Wizz Air, gasesti aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cat-castiga-o-stewardesa-wizz-air/

Detalii despre cum se defasoara interviul Wizz Air, citeste aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-wizz-air/

Succes!

11 Comentarii

 • Reply Cristina 28 martie 2017 at 5:05 pm

  Are rost sa ma prezint daca am o inaltime de 1,63? Sa incerc, totusi?

  • Reply Cristina Toader 28 martie 2017 at 5:11 pm

   Da, e o diferenta mica 🙂

 • Reply Teodora Petra 31 martie 2017 at 1:01 pm

  Buna,
  Daca am suferit o operatie la degetul de la mana stanga si am vârful degetul putin strâmb (pt ca nu s-a lipit bine calosul) impreuna cu o fina cicatrice are rost sa îndrăznesc sa incerc?
  Multumesc

  • Reply Cristina Toader 31 martie 2017 at 2:18 pm

   Buna, fara sa vad despre ce e vorba nu ma pot pronunta..

 • Reply TEODORA PETRA 1 aprilie 2017 at 2:08 pm

  Multumesc de raspuns.O adresa de email unde as putea sa trimit poza,daca se poate.

 • Reply Elena 3 aprilie 2017 at 12:19 am

  Aveti idee daca se uita in baza de date daca am mai fost la interviuri? Am picat in alt oras la prima proba

  • Reply Cristina Toader 3 aprilie 2017 at 11:15 am

   Nu se uita 🙂

 • Reply Remus 10 aprilie 2017 at 12:57 pm

  Pe site-ul Wizz nu apare nimic legat de interviul din data de 11 si 20 din Cluj si Bucuresti…de fapt nu apare la nici o baza din Romania.

  • Reply Cristina Toader 10 aprilie 2017 at 1:12 pm

   Bineinteles ca nu apare. Interviul este Assessment Day, doar pe baza de invitatie, asa cum am scris in ambele articole! Doar cei care aplica si PRIMESC INVITATIA pot participa, iar detaliile le sunt comunicate direct, nu pe site. pe site sunt trecute doar interviurile Open Day!

   • Reply Remus 13 aprilie 2017 at 9:22 am

    Am inteles…..eu nu am primit invitatie,desi indeplinesc toate conditile……inaltime,inot,apt din punct de vedere fizic etc. Oare gresec eu undeva?

  Comenteaza