17 Februarie: Interviu Wizz Air la Bucuresti

26 ianuarie 2017
stewardesa-profil

 

UPDATE: COMPANIA WIZZ AIR a transformat recrutarea din 17 februarie in interviu Open Day, astfel ca oricine poate participa, cu sau fara invitatie! Jobul este promovat pe site-ul www.wizzair.com.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Wizz Air organizeaza o noua sesiune de recrutare la Bucuresti, pe 17 Februarie 2017. Interviul va fi tip Assessment Day, astfel ca trebuie sa aplici pe site-ul companiei pentru a primi invitatia de participare. Aplica aici: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/cabin-crew-flight-attendant#/. Compania a inceput deja sa trimita invitatiile de participare.

Locatie si ora: 17 Februarie – Hotel Angelo Otopeni, ora 09.00!

Conditii stewardesa Wizz Air

–      sa vorbesti limba engleza fluent

–      diploma de bacalaureat obtinuta

–      inaltime de minim 165 cm (fete) si 175 cm (baieti)

–      fara tatuaje in locuri vizibile

–      sa stii sa inoti

–      sa ai minimum 18 ani

–      experienta anterioara in relatii cu publicul sau vanzari constituie un avantaj

–      sa nu ai dioptrii mai mari de +4/-4

–      sa poti ajunge la aeroport in maximum o ora

wizzzz

Daca vrei sa fii stewardesa Wizz Air trebuie sa aduci cu tine CV, 2 poze (full-body & portret) si referinte. Interviul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor care indeplinesc conditiile de mai sus.

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul Wizz Air cu un fost insotitor de bord Wizz, ai detalii despre cursul individual, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air/

Detalii despre salariul pe care il vei avea ca stewardesa Wizz Air, gasesti informatii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cat-castiga-o-stewardesa-wizz-air/

Detalii despre cum se defasoara interviul Wizz Air, poti gasi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-wizz-air/

Succes!

 

5 Comentarii

 • Reply Mihaela 1 februarie 2017 at 4:36 pm

  Oare persoanele care au aplicat acum cateva luni trebuie sa aplice iar / sa isi actualizeze candidatura?

  😀

  • Reply Daniela Gavre 9 februarie 2017 at 4:43 pm

   Da Roxana trebuie sa aplici de fiecare data cand e.un proces nou de selectie

 • Reply Daniela 9 februarie 2017 at 4:37 pm

  Vad o gramada de postari ce nu sunt adevarate. Lucrez ca cabin crew ptr o companie din Europa ( din motive de siguranta nu o sa dau numele) si vreau sa va explic cum e zi de zi la munca si la training .
  In primul rand e un servici serios , sa nu crezi ca intri intr-o companie ptr ca esti fotomodel , machiajul excesiv si sprancenele tatuate.
  Se valoreaza discretia, solidaritatea cu colegii , munca in echipa , capacitatea de a REZOLVA PROBLEME de un mod amabil si empatic de fata cu pasagerii. Nu se cauta o persoana individualista si competitiva, ci una constanta si cu mentalitatea deschisa.
  SALARIUL ( subiect ce intereseaza pe toata lumea) : suntem in generatia LOW COST , deci si salariile sunt la fel . Daca credeati ca se castiga mii de euro, visati. Eu maxim am ajuns sa castig 1800euro zburand 104 ore pe luna in vara ( ca compania ptr care lucrez , si va asigur ca comditiile sunt mult mai bine ca la WIZZAIR).
  Cand vorbesc de ore de zbor , o sa va explic sa intelegeti:
  * Daca zborul tau decoleaza la 7.00am , tu ca cabin crew impreuna cu tot echipajul trebuie sa ajungi 1 ora inaintea ptr pregatirea zborului. Adica incepi oficial la ora 6.00am . Tinand cont ca o sa faci 4 zboruri (2 dus intors) de 2ore fiecare….cu escale si imbarcarea pasagerilor , ai sa termini in jurul orei 17.30pm (11.30 ore de activitate in avion , din care of sa iti fie platite doar 8, deoarece doar iei bani pe ce zbor, cat stai la sol NU). Asta e o zi normala, cand nu ai intaziere. Cand ajungi cu intaziere si faci 14 ore ….tot banii aceia ii iei.
  Deci ,daca te ai trezit la 4.30h dimineata ca sa te aranjezi, tine cont ca o sa intrii pe usa in casa in jurul la 18h dupamasa…sau mai tarziu.
  Zilele de standby sunt atunci cand esti de garda intre 12-18 ore pe zi , te por suna in orice moment si trebuie sa ajungi in maximum 1 ora in aeroport.
  Tineti cont ca multe companii nu platesc mancarea echipajului daca raman in alta tara si nu se pot intoarce la baza. Da iti dau cazare dar mancarea tot cheltuiala ta.
  Pierzi sarbatori, Craciun, nunti, botezul nepotelului tau si multe altele.
  Potencia sa va povestesc la nesfarsit, dar sper ca informatia aceasta sa va fie de folosesc.
  Imi cer scuze daca nu am scris corect, de la varsta de 15 ani locuiesc in strainatate si poate am greseli.
  Mult succes si va scriu numele unor companii mai bune dacat Wizz :
  TUI, GERMANIA , GERMANWINGS, VUELING, EASYJET, NORWEGIAN, WOW , SWIFT AIR, ETIHAD , QATAR , EMIRATES , GULFAIR , IBERIA EXPRESS , AVION EXPRESS , MONARCH etc.

 • Reply Andreea 10 februarie 2017 at 12:28 pm

  Hello,

  Am văzut în diferite articole, precum requirement, dioptriile (nu mai mari de+/-4), ce importanță are? Nu pot aplica dacă leam mari și port lentile de contact? Mulțumesc

  • Reply CAS 10 februarie 2017 at 1:44 pm

   Buna, nu mai mari de +-4. Daca iti pierzi o lentila de contact in avion, ce faci? 🙂

  Comenteaza