20 Februarie: Interviu Buzz Air la Bucuresti

29 ianuarie 2024

Crewlink, care recruteaza pentru Ryanair, Buzz & Lauda Air, a anuntat un nou interviu de tip Open Day, pentru candidatii romani care isi doresc o cariera in cadrul companiei Buzz Air.

Astfel, cei care indeplinesc conditiile de mai jos trebuie sa se prezinte la recrutare pe 20 februarie la ora 10.30 la Vienna House Easy by Wyndham Bucharest Airport, Calea Bucureștilor 283, Otopeni 075100, Romania. Tinuta este business iar actele necesare pentru interviu sunt: CV, fotografii, pasaport.

Sfat: verificati permanent pagina companiei pentru a confirma interviul de angajare. Compania a anulat in trecut alte 2 recrutari programate pentru Bucuresti cu doar cateva zile inainte. Cei care isi doresc sa se angajeze la Buzz Air trebuie sa aiba in vedere ca vor primi detalii despre baza in care vor zbura abia dupa angajare/training.

Conditiile pentru angajare:

 • limba engleza nivel avansat
 • minim diploma de bacalaureat
 • varsta de minim 18 ani
 • fara cazier
 • inaltime intre 1.57 m si 1.88 m
 • sociabil si comunicativ, organizat
 • detinator de pasaport european
 • fara tatuaje vizibile din uniforma
 • apt medical
 • capacitatea de a inota neajutat cel putin 25 de metri

Daca vrei sa fii stewardesa la Buzz Air, aplica aici: http://www.crewlink.ie

Buzz este o companie aeriana poloneza care face parte din Ryanair, are 64 de aeronave de tip Boeing 737 si baze in : Bratislava Budapest Gdańsk Katowice Kaunas Kraków Poznań Prague Riga Sofia Vilnius Warsaw–Modlin Wrocław.

Succes!

Detalii despre trainingul oferit gratuit si diurna primita pe timpul cursurilor, poti sa citesti aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/ryanair-ofera-training-gratuit-pentru-insotitorii-de-bord/

Povestea lui Lucian – fost cursant, actual insotitor de bord Ryanair, o poti citi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/dovada-ca-niciodata-nu-e-prea-tarziu-interviu-cu-lucian-insotitor-de-bord-ryanair-la-39-de-ani/

17-18 Februarie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

2 Comentarii

 • Reply card nfc google 13 martie 2024 at 10:11 am

  Daca ti-ai dorit mereu sa lucrezi in domeniul aviatic, acum este sansa ta! Compania Buzz Air, membra a Ryanair, isi continua recrutarea si cauta candidati in Romania pentru a se alatura echipei sale. Daca esti sociabil, organizat si comunici fluent in limba engleza, atunci esti potrivit pentru aceasta pozitie.

 • Reply bmj 21 martie 2024 at 9:08 am

  Crewlink este o oportunitate excelenta pentru cei care isi doresc o cariera in domeniul aviatic. Sunt foarte incantata sa vad ca compania organizeaza un nou interviu de recrutare, de data aceasta pentru Buzz Air. Conditiile sunt clare si accesibile pentru candidatii romani, iar faptul ca ofera trainingul gratuit si diurna primita pe timpul cursurilor este cu adevarat impresionant. Recomand cu caldura celor interesati sa se pregateasca si sa aplice pentru acest interviu, iar pentru cei care doresc o pregatire mai intensiva, cursul de 2 zile de la Cumajungistewardesa.ro este o optiune excelenta. Succes tuturor!

 • Comenteaza