26 & 27 Ianuarie: Interviu Smartlynx la Bucuresti

21 ianuarie 2022

 

SmartLynx Airlines, compania letona care opereaza curse in sistem charter, angajeaza insotitori de bord cu/fara experienta pentru bazele sale din toata lumea si organizeaza, pe 26 si 27 Ianuarie 2022, la Hotel Radisson Blu, interviu Open Day. 

Cerinte job: 

– diploma de bacalaureat sau terminare liceu

– experienta anterioara in customer service este un avantaj

– limba engleza avansat

– inaltime de minim 158 cm;

– posibilitatea de relocare si deplasare in Europa

– sa poata inota macar 25m fara ajutor

– pasaport valabil cu drept de munca si calatorie in UE

– fara cazier

– fara tatuaje vizibile din uniforma;

– sa poata atinge cu mana, pe varfuri, 210 cm;

– disponibilitate pentru calatorii lungi si relocare

Experienta anterioara si licenta pe A330, cat si vize de SUA, Rusia sau China, prezinta un avantaj.

Pachetul lor de beneficii include cazare si transport gratuit cat si trainingul de obtinere a licentei de zbor, gratuit!

La recrutare prezinta un CV + foto si certificatul de vaccinare. De asemenea, este obligatoriu sa porti masca. Inscrie-te aici: https://bit.ly/3InRapp.

Succes!

Daca vrei sa citesti povestea Elenei, fosta cursanta si actuala stewardesa Smartlynx, o poti gasi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/povestea-elenei-viitoare-stewardesa-smartlynx/

12-13 Martie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza