3 nume noi la conferinta Cum Ajungi Stewardesa din 21 iunie

17 iunie 2014
important

 

Avem placerea sa va anuntam 3 noi speakeri la Trainingul Cum Ajungi Stewardesa din data de 21 iunie 2014, de la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

lectori

 • Lucian Bratu – Trainer Revlon Professional Romania, lector Academia Intercoiffure. Lucian este unul dintre cei mai buni hairstyle-isti pe care ii are Romania in acest moment. Lucian va sustine o lectie de grooming (machiaj, tinuta, coafura).
 • Andreea Tihan – Fost insotitor de bord Emirates si Qatar. Andreea va povesti ce inseamna viata de insotitor de bord in UAE si Qatar, dar si care sunt restrictiile la care sa va asteptati. Citeste un interviu cu Andreea.
 • Claudiu Ionescu – Fost insotitor de bord TAROM, timp de 12 ani. Citeste un intreviu cu Claudiu.

Pentru detalii si inscriere, intrati pe pagina oficiala: http://cumajungistewardesa.ro/conferinta/.

precizare

Deoarece in ultimele zile, mai multe domnisoare „binevoitoare”, s-au oferit sa dea detalii despre un eveniment „putred la mijloc” care NU LE APARTINE, postand informatii neadevarate pe diverse forumuri si grupuri, am decis sa oferim lamuriri suplimentare pentru cei pe care nu i-am convins de seriozitatea noastra, sau pleaca urechea la „barfele” concurentei.

 • Data si locul evenimentului – 21 iunie 2014, Hotel JW Marriott Bucuresti
 • Ora de incepere a evenimentului – 10:00
 • Organizator – THE GUIDE PR SRL (Mihai Jurca – citeste detalii despre organizator)
 • Invitati (speakeri) – Cristina Toader, Anna Ariesan, Lucian Bratu, Cosmin Calina, Claudiu Ionescu, Andreea Tihan (fosti si actuali insotitori de zbor, specialisti in PR si imagine). Detalii AICI.

putred

Evident, la scurt timp, postarile au fost sterse. Poate pentru ca respectivii si-au dat seama de penibilul in care s-au afundat. Tinem sa le multumim pe aceasta cale cititorilor vigilenti ai Cum Ajungi Stewardesa, care ne-au semnalat aceste lucruri. Era un slogan: „cititorii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor”.

Iar daca alte „binevoitoare” sustin ca nu exista o rezervare pentru aceasta sala la Hotelul JW Marriott in data si la ora indicate, le risipim orice urma de indoiala. Pardon, rautate.

rezervare

Ne cerem scuze ca a trebuit sa va inoportunam cu aceste precizari care, intr-o tara normala, nu ar trebui sa apara. Dar le facem pentru a repara prejudiciul de imagine cauzat de aceste ______ . Si va lasam pe voi sa completati!

Va asteptam asadar pe 21, la Conferinta Cum Ajungi Stewardesa! Dupa eveniment vor spune ca pozele sunt trucate? Suntem tare curiosi. :))

alt-model

 

5 Comentarii

 • Reply Alina 17 iunie 2014 at 12:36 pm

  Ce frustrate! Pacat de ele, ca e o lume mica.

 • Reply Andreea F 17 iunie 2014 at 12:37 pm

  Nu inteleg de ce nu isi vad unii de treaba lor. Mai bine s-ar uita in propria ograda. Sau nu au ce sa vada acolo?!

  • Reply CAS 17 iunie 2014 at 12:51 pm

   S-or uita! Cine stie … :))

 • Reply Andreea C 17 iunie 2014 at 12:55 pm

  Ce penibile sunt:))) si frustrate de succesul tau, Cristina!. Ele acum un an cereau 250€ pt participarea la o conferinta de-a lor. Deci, unde e putred? Mai bine s-ar uita la gunoiul din ochiul lor.

 • Reply Narcisa 21 iunie 2014 at 6:13 pm

  Nu există nicio altă modalitate de plată pentru conferință? Astăzi am aflat de ea și băncile sunt închise în weekend…

 • Comenteaza