4 ani de Cum Ajungi Stewardesa. Rezolutii si planuri noi

17 aprilie 2018

 

4 ani de Cum Ajungi Stewardesa! Patru ani in care am fost mereu langa voi, am raspuns sutelor de intrebari si nelamuriri despre viata de stewardesa si in care am construit o comunitate unita care crede in noi si in visurile noastre!

Cum Ajungi Stewardesa este si in continuare unul dintre cele mai apreciate proiecte online din Aviatie, asa cum a si pornit pe acest drum. Avem acum 4 ani de articole interesante, 4 ani de povesti de zbor, 4 ani de calatorii, 4 ani in care am fost langa voi si v-am ajutat sa va impliniti visele. Peste 350 de persoane si-au implinit visul de a zbura, alaturi de noi, in acesti ani. Ne uitam spre cer si ii vedem pe cursantii nostri de la Emirates, Etihad, Qatar, Wizz Air, Ryanair, Primera Air, TAROM, Smartlynx, Oman Air, Flynas, Saudia.

Zi de zi va oferim cele mai noi informatii din domeniul aviatiei si cele mai utile sfaturi pentru cei care isi doresc o cariera in aviatie. Nu e usor deloc insa rezultatele obtinute vorbesc de la sine si suntem permanent o sursa de inspiratie pentru marile televiziuni, radiouri si reviste din Romania.

Avem acum 1000 de articole publicate, 8400 de comentarii, 988.000 de persoane care ne citesc, 63.000 de prieteni pe Facebook si aproape 50.000 pe Instagram. De asemenea, Ana-Maria Tutoveanu si Cristina Toader sunt permanent prezente in pregatirea si instruirea cursantilor nostri si au crescut zi de zi acest proiect fabulos.

Rezultate 2014-2018

Sesiuni: 1.797.678

Vizitatori: 989,469

Cel mai accesat articol: Cat castiga o stewardesa la TAROM, WizzAir, Emirates, Qatar si Etihad. Un articol care ofera cifre exacte ale salariilor pe care le primesc stewardesele de la marile companii aviatice.

Cel mai citit interviu: Povestea Annei Ariesan, stewardesa si imagine TAROM.

Cel mai cautat articol: Cat castiga o stewardesa Wizz Air.

Asadar, va multumim pentru ca aveti incredere in noi, pentru ca ne scrieti zi de zi, pentru ca veniti la cursurile noastre de pregatire si pentru ca sunteti langa noi, indiferent de zi. Pentru luna mai va pregatim o surpriza si daca ramaneti langa noi, veti fi primi care veti afla si veti beneficia de aceasta.

Zboruri line tuturor si La multi ani, Cum Ajungi Stewardesa!

banner-mobile banner-mobile

2 Comentarii

  • Reply Gabriel 17 aprilie 2018 at 6:38 pm

    Felicitari pentru acest proiect minunat! La multi ani, Cum Ajungi Stewardesa!! 🙂

  • Reply Alina Stanciu 20 aprilie 2018 at 10:38 pm

    La mulți ani! Va urmăresc in fiecare zi și aștept cu nerăbdare următoarele articole! Felicitari echipei Cum Ajungj Stewardesa!

  • Comenteaza