5 & 7 Noiembrie: Interviuri Emirates la Bucuresti si Timisoara

11 octombrie 2022

Emirates revine si in luna octombrie dar si in noiembrie in tara noastra si sustine interviuri Open Day la Timisoara, Iasi si la Bucuresti. Recrutarile, la care poti participa fara sa te inscrii pe site, vor avea loc astfel:

24 octombrie: Hotel Sheraton, Bucuresti, ora 09.00 dimineata;

26 octombrie: Hotel International, Iasi, ora 09.00 dimineata;

5 noiembrie: Hotel Sheraton, Bucuresti, ora 09.00 dimineata;

7 noiembrie: Hotel NH Timisoara, ora 09.00 dimineata;

Daca indeplinesti conditiile de mai jos, poti aplica si aici pentru interviu: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviu la singurul curs sustinut de 2 foste stewardese Emirates, vino si tu la trainingul nostru din 22-23 octombrie si asigura-ti jobul la Emirates! Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu te vor pregati pentru recrutare! Scrie-ne pe office@cumajungistewardesa.ro sau pe Whatsapp 0723156404 si rezerva un loc!

Conditii stewardesa Emirates:

  • varsta de minim 21 de ani
  • cel putin un an de experienta anterioara in customer service (este un avantaj)
  • minim diploma de liceu
  • limba engleza fluent (alte limbi straine cunoscute sunt un avantaj)
  • inaltimea de minim 160cm
  • sa poti sa atingi, cu mana pe varfuri, 212 cm
  • apt medical
  • atitutdine pozitiva, prietenoasa;

Atat Cristina Toader cat si Ana-Maria Tutoveanu, trainerii Cum Ajungi Stewardesa, au zburat ca insotitori de bord Emirates si au mii de ore de zbor la activ. Daca vrei sa te pregatesti alaturi de singurii traineri fosti Emirates din Romania, vino si tu la cursul nostru din 22-23 octombrie! Te asteptam!

22-23 octombrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza