9 Februarie – Interviu Emirates in Dubai

5 februarie 2018
stewardesa emirates

 

Emirates a redeschis aplicatiile pe site la finalul lunii ianuarie 2018. De atunci, mii de aplicatii au fost primite iar compania cu baza in Dubai a reinceput angajarile. Dupa ce majoritatea aplicantilor au sustinut si interviul video, iata ca a sosit momentul ca unii dintre ei sa si primeasca invitatia de participare la Assessment Day.

Primul interviu va avea loc pe 9 Februarie, la sediul Emirates din Dubai. Acest interviu va fi de tip Assessment Day, adica doar pe baza de invitatie. Aplicantii care deja locuiesc in Dubai (toate nationalitatile, dar care lucreaza in UAE) deja au primit invitatii pentru aceasta recrutare.

Cel mai probabil vor urma si alte date pentru interviuri, si in afara UAE, insa cei care erau deja in Dubai au avut prioritate la aceasta prima recrutare. Va tinem la curent cu urmatoarele interviuri!

Ramaneti aproape si…succes!

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul de angajare ca stewardesa, vino si tu la Cursul de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 17-18 februarie. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/17-18-februarie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

4 Comentarii

 • Reply Madalina 6 februarie 2018 at 9:04 am

  Daca am probleme cu tiroida si o tin sub tratament medicamentos pot sa fiu angajata in cadrul companiei Emirates?

  • Reply Cristina Toader 6 februarie 2018 at 11:51 am

   Buna, din pacate sunt sanse mici, orice medicamente care are efecte secundare fiind interzis pe zbor.

 • Reply Madalina 7 februarie 2018 at 3:58 pm

  Poti sa ascunzi de companie problemele cu tiroida? Adica stiu ca se fac analize, dar banuiesc ca cele de tiroida nu se fac. Medicatia consta in doar o simpla pastila pe zi.

 • Reply Sofia 9 februarie 2018 at 6:01 pm

  Salut Madalina ! Eu de asemenea am probleme cu tiroida, sunt sub tratament medicamentos for ever 🙂 (o pastila pe zi) ; la interviul final pentru Qatar am mentionat aceasta afectiune.

 • Comenteaza