Aegean Airlines angajeaza insotitori de bord

24 februarie 2023

Compania elena Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriana din Grecia, angajeaza insotitori de bord pentru bazele sale din Atena, Creta, Rodos, Larnaca si Heraklion. Compania cauta sa angajeze atat femei cat si barbati care indeplinesc conditiile de mai jos. Datele limita pentru aplicatii, pentru fiecare baza in parte, sunt:

Larnaca – 28 februarie 2023

Rodos – 5 martie 2023

Heraklion – 12 martie 2023

Creta – 12 martie 2023

Atena – 31 martie 2023

Aplica aici, cu CV si foto: https://jobs.aegeanair.com/go/All-Jobs/8966755/

Conditii stewardesa Aegean Airlines:

  • diploma terminare liceu – obligatorie
  • diploma facultate este un avantaj
  • fluent in limba engleza
  • alte limbi straine sunt considerate un avantaj (rusa, franceza, italiana, germana)
  • persoana entuziasta, determinata si talentata;

Aegean Airlines ofera trainingul de obtinere a atestatului de zbor celor care trec de interviu. Compania, ca re a obtinut de 12 ori premiul Skytrax pentru „Cea mai buna companie aeriana regionala”, opereaza curse pe o flota de 30 de avioane Airbus 319-320-321.

Succes!

25-26 Martie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza