Ai sanse sa te angajezi ca stewardesa fara experienta in customer service?

9 septembrie 2019

 

Daca nu am experienta in customer service mai are rost sa incerc sa ma angajez ca insotitor de bord? Este o intrebare pe care o primim frecvent de la cititorii nostri. Iar raspunsul, depinde de compania aeriana.

In principiu, multe companii aeriene nu cer aceasta experienta in customer service. Asadar, daca nu e mentionat in conditiile impuse de angajator, atunci clar nu este nevoie. Experienta in customer service este un avantaj insa nu este obligatorie. Chiar daca nu ai experienta in customer care, poti sa ai alte atuu-uri, cum ar fi experienta in vanzari, lucru cu copiii, voluntariat, cursuri de prim ajutor. De asemenea, sunt angajate si multe persoane care abia au terminat liceul si nu au deloc experienta, fiindca prezinta alte „avantaje” cum ar fi limbile straine, calitati empatice, etc.

Totusi, unele companii aeriene cer un minim de 12 luni de experienta de lucru cu oamenii. Asta nu inseamna insa numai front office ci si voluntariate, internshipuri, babysitter sau altfel de munca cu cei din jur. Intotdeauna la interviuri este bine sa ai putina experienta despre care sa vorbesti la interviul final, chiar daca este ceruta sau nu de compania aeriana. Concluzia, nu e obligatoriu nici macar sa fi lucrat o zi inainte de a te angaja ca stewardesa, deci mergi cu incredere la recrutari si bazeaza-te pe celelalte atuu-uri pe care le ai!

Succes!

12-13 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza