Air Baltic angajeaza insotitori de bord

9 august 2023

Air Baltic angajeaza insotitori de bord cu si fara experienta de zbor sau scoala de aviatie pentru bazele sale din Riga, Talinn si Vilnius cat si pentru noua baza din Gran Canaria.

Daca indeplinesti conditiile, aplica pe site: https://careers.airbaltic.com/en/teams/cabin-crew;

Compania Air Baltic scoate la concurs un total de 140 de locuri. 110 locuri sunt pentru Junior Cabin Crew in baze din Europa, Junior Cabin Crew in Talinn are doar 10 locuri, iar seniori, 20 de locuri.

Conditii stewardesa Air Baltic:

·      varsta minima de 18 ani

·      diploma 12 clase (liceu)

·      engleza nivel B2

·      fire prietenoasa, pozitiva si aventuroasa

·      sa atingi cu mana, pe varfuri, 210 cm

·      pasaport european fara restrictii de calatorie

Compania ofera gratuit trainingul de obtinere a licentei de zbor. Te poti angaja chiar daca nu ai studii sau pregatire in domeniu. Salariul incepe de la 900 de euro (pe perioada trainingului), la care se adauga diurnele si plata pe ora. Salariul mediu este de 1500 de euro. Pe masura ce castigati experienta in cadrul companiei, salariul va creste. 

Poti aplica pana pe data de 21 august! 

Succes!

Air Baltic detine 42 de aeronave de tipul Airbus A220 si are baze la Riga, Talinn, Vilnius, Tampere (Finlanda), Gran Canaria (din decembrie 2023); 

16-17 septembrie 2023 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad Airways, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza