Ambasadoarele Wizz Air – zambete pentru 100 de milioane de pasageri

21 octombrie 2015

 

Nu, articolul nu este despre faptul ca Wizz Air a aniversat faptul ca in ultimii 11 ani a transportat 100 de milioane de pasageri. Bineinteles, ii felicitam pentru asta, insa articolul este despre ambasadoarele Wizz Air, stewardese frumoase, elegante si pline de viata. Intotdeauna zbor cu drag cu aceasta companie, nu doar pentru ca am lucrat acolo si imi revad cu placere colegii, ci si pentru ca, indiferent de zbor sau de zi, stewardesele Wizz sunt frumoase, zambitoare si amabile!

Cu ocazia aniversarii, ambasadoarele Wizz Air s-au aflat la Budapesta unde au oferit interviuri, au facut sedinte foto si au oferit informatii despre compania in care lucreaza. Mai jos, fotografii cu Ozana Timar, cea mai tanara ambasadoare romanca, Denise Filip si Andreea Litescu, cea mai tanara femeie comandant din Romania si din companie!

denisee

denise

ozana1

ozana

Zboruri line si…THINK PINK!

 

banner-mobile banner-mobile

2 Comentarii

  • Reply Anca 25 octombrie 2015 at 8:00 pm

    Buna, pentru a lucra la wizz air in ce oras trebuie sa locuiesc? In cerinte scria ca trebuie sa ajungem in maxim o ora la aeroport, deci trebuie sa stam intr-un oras in care exista baza wizz air?

    • Reply CAS 25 octombrie 2015 at 9:06 pm

      Exact.

    Comenteaza