Bilant si reflectie. La multi ani, 2020!

3 ianuarie 2020

 

Primele zile ale noului an sunt un moment bun de bilanț și reflecție. In aceasta perioada numărăm realizările, oamenii fericiti din jurul nostru, succesele dar și eșecurile. Ne-am bucurat la fiecare reușită, am plâns în fața nedreptăților, am luptat pentru a trece peste obstacole și pentru a schimba mentalități greșite. Am ras alaturi de cursantii nostri care zboara acum la marile companii aeriene si am fost alaturi de toti ceilalti care ne citesc zi de zi si care isi doresc un job in aviatie. In final, cand am tras linie, ne-a dat cu plus si zambetele aduse pe fata celor care astazi zboara sunt mai multe decat sperantele celor care inca nu si-au primit aripile.

Peste doar câteva zile o luăm de la capăt. Cu mai mult entuziasm, baterii încărcate, energie nouă, mai puternici, mai experimentați și mai înțelepți. Anul 2019 a fost un an bun pentru Cum Ajungi Stewardesa. Dar si un an extrem de greu. Am facut fericiti peste 150 de cursanti care au ajuns la Emirates, Etihad Airways, Qatar Airways, Wizz Air, SmartLynx, Ryanair, Lauda Air, EasyJet, Eurowings si alte mari companii din intreaga lume. E o piata in crestere si ceea ce a pornit in 2014 ca un blog pentru stewardese, a ajuns acum principala sursa de informare pentru aproape un milion de cititori.

Suntem mandrii de cei aproape 90.000 de prieteni pe Facebook si le multumim ca ne sunt alaturi, zi de zi. Comunitatea noastra a crescut si pe Instagram unde am depasit 60.000 de urmaritori, dornici sa afle mereu cat mai multe informatii despre viata de stewardesa. De asemenea, crestem si comunitatea de pe Youtube, acolo unde va oferim informatii video, saptamanal. Suntem mandri de toate aparitiile noastre in media, in presa scrisa, televiziune si radio. Oriunde mergem, depasim recorduri si deschidem noi perspective. 2019 a fost anul in care am depasit 1000 de articole pe blog si tot anul care a trecut am continuat si colaborarea frumoasa cu Jetav Flight Training, Scoala de Aviatie care pregateste viitorii insotitori de bord si le ofera si licenta de zbor. Incepem o colaborare si cu firma de recrutare Meccti si pot spune clar ca am descoperit anul acesta multi oameni minunati si dornici sa schimbe lumea aviatiei.

2020

Cu siguranta va fi un an plin de emotii si adrenalina, un an plin de proiecte noi si de calatorii. Implicarea noastra in acest proiect se va dubla in 2020 si vom deschide noi orizonturi pentru toti cei care viseaza la zbor.

Vă dorim ca 2020 sa va aduca multe zboruri, mii de mile parcurse si sute de prieteni noi. Va dorim ca in 2020 sa zambiti mai mult, sa fiti mai rabdatori si sa va impliniti visele. Sa alegeti cu sufletul, in fiecare zi! Nu uitati ca reteta succesului in jobul de stewardesa este: informare, ambitie, perseverenta si mult zambet! Daca mai pui si putin noroc…2020 o sa fie anul cu cele mai multe reusite printre nori! Voi credeti in ceea ce noi facem…iar noi credem in reusita voastra!

Sa aveti zile cu pace și bucurie și, asa cum va urez mereu…zboruri line!

Cu drag,

Echipa Cum Ajungi Stewardesa

18 ianuarie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul Wizz Air, cu Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Wizz Air. Detalii si inscrieri aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

Nu sunt comentarii

Comenteaza