Black Friday. 1 + 1 gratis la cursurile Cum Ajungi Stewardesa

10 noiembrie 2023

Avem o oferta de Black Friday pentru voi. In perioada 10 – 19 noiembrie, inscrie-te la cursul Cum Ajungi Stewardesa din 9-10 decembrie si platesti trainingul la jumatate de pret. Daca vii cu o prietena/prieten, poti participa la pregatirea noastra pentru interviurile de angajare la Emirates, Etihad, Qatar Airways, Wizz Air, Ryanair, Hisky, Smartlynx, etc. Ne ocupam de dosarul vostru, de probe, de teste de engleza, de CV si fotografii.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un email la office@cumajungistewardesa.ro sau sa ne suni la 0723156404, sa platesti taxa de inscriere, aici:

Ne trimiti apoi numele celor 2 persoane care vor participa la training, alaturi de adresele voastre de email si ne vedem la cursuri!

Va asteptam!

9-10 decembrie 2023 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza