Black Friday. Pret special pentru cursurile scolii de aviatie JETAV

1 noiembrie 2019

 

Cum noiembrie este luna reducerilor in intreaga lume, Jetav Flight Academy – scoala de aviatie pentru insotitori de bord si piloti – are un pret special pentru voi. Black Friday aduce celor care isi doresc o cariera de insotitor de bord o oferta valabila pana la finalul lunii, insa in limita locurilor disponibile.

E momentul IDEAL să acționezi spre îndeplinirea visului tău. Înscrie-te la cursul de obtinere a atestatului cu doar 999 de euro (fata de 1500 de euro, cat costa de-obicei cursurile). Sună acum la numărul 0737880100 și prinde unul dintre locurile rezervate participanților promoției, în următoarea noastră grupă! Sunt doar 20 de locuri disponibile la acest pret.

Daca totusi nu prinzi unul dintre primele 20 de locuri, urmatorii 20 de inscrisi au tot un pret promotional de Black Friday, de 1199 euro.

La Jetav e ușor să-ți iei “aripile” și o carieră la înălțime, fiindcă ai alături lectori activi și experimentați, gata să-ți ofere toate “armele” de care ai nevoie!

*Oferta este supusă unor termeni și condiții.

**Semnarea contractului se face personal, la sediul Academiei JETAV, până pe data de 30 noiembrie 2018, în limita a 20 de locuri. Te poți înscrie chiar dacă ești în clasa a 12a, deoarece cursul se poate urma în decursul unui an.

Inscrie-te aici: https://jetav.ro/promo-black-friday-2019-cabin-crew/

Nu sunt comentarii

Comenteaza