Black Friday. Pret special pentru cursurile scolii de aviatie JETAV

7 noiembrie 2018

 

Cum noiembrie este luna reducerilor in intreaga lume, Jetav Flight Academy – scoala de aviatie pentru insotitori de bord si piloti – are un pret special pentru voi. Black Friday aduce celor care isi doresc o cariera de insotitor de bord o oferta valabila pana la finalul lunii, insa in limita locurilor disponibile.

E momentul IDEAL să acționezi spre îndeplinirea visului tău. Înscrie-te la cursul de obtinere a atestatului cu doar 1000 de euro (fata de 1500 de euro, cat costa de-obicei cursurile). Sună acum la numărul 0737880100 și prinde unul dintre locurile rezervate participanților promoției, în următoarea noastră grupă!

La Jetav e ușor să-ți iei “aripile” și o carieră la înălțime, fiindcă ai alături lectori activi și experimentați, gata să-ți ofere toate “armele” de care ai nevoie!

*Oferta este supusă unor termeni și condiții: https://jetav.ro/promo-black-friday-2018/
**Semnarea contractului se face personal, la sediul Academiei JETAV, până pe data de 30 noiembrie 2018, în limita a 20 de locuri. Te poți înscrie chiar dacă ești în clasa a 12a, deoarece cursul se poate urma în decursul unui an.

Inscrie-te aici: https://jetav.ro/promo-black-friday-2018/ 

Nu sunt comentarii

Comenteaza