Blue Air angajeaza insotitori de bord

3 martie 2022
blue-air

 

Blue Air angajeaza insotitori de bord pentru bazele din Bacau, Iasi si Cluj. Se cauta persoane cu atestat de insotitor de bord! Foarte important: Persoanele participante trebuie sa posede atestat de membru de echipaj de cabina eliberat de catre AACR, sau orice alta Autoritate Aeronautica din cadrul UE recunoscuta de catre AACR.

o Varsta minima: 18 ani
o Studii medii – absolvite cu diplomă de bacalaureat;
o Cunostințe de limba engleză (scris, citit, vorbit) – nivel avansat
o Cunostinte alte limbi străine (franceză, germană, spaniolă, italiană) la nivel mediu – constituie avantaj.
o Fara tatuaje vizibile
o Experienta in domeniu constituie un avantaj
Daca indepliniti conditiile de mai sus, trebuie sa depuneti la adresa de email HRRecruitment@blue-air.ro, cu mentiunea “IB” la subiect, urmatoarele documente necesare:
o Curriculum Vitae (actualizat)
o Atestat de insotitor de bord (valid)
o Certificat medical (valid)
o Pasaport (valid)
o Carte de identitate
o Cazier judiciar in original
o Fotografie recenta
Vor fi contactați numai candidații care corespund condițiilor de ocupare a postului și depun/transmit documentele solicitate!

Trimite CV-ul tau la HRRecruitment@blue-air.ro
Succes!

12-13 Martie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza