Caravana “CADET PILOT CAREER”

8 iunie 2015

 

Si ce daca ne numim Cum Ajungi Stewardesa? Asta nu inseamna ca nu suntem pasionati de orice inseamna zbor. Avioane, aeroporturi, stewardese si…piloti! Plus ca, multi piloti au zburat inainte ca insotitori de bord, tocmai pentru a se putea intretine in perioada in care au studiat pentru cariera de pilot (scoala de aviatie pentru piloti fiind destul de scumpa). Asa ca, azi e momentul sa scriem despre o sansa pentru cei care isi doresc sa ajunga piloti si sa aiba, mai apoi, locul garantat la mansa Wizz Air.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, se alătură CTC Aviation în cadrul unei caravane de promovare a carierei aviatice la București, Budapesta și Varșovia cu scopul de a atrage candidați pentru noul program WIZZ de pregătire a cadeților.

David Morgan, Chief Pilot WIZZ: “Principalul avantaj al acestui program de training este un loc de muncă garantat în calitate de co-pilot WIZZ, de îndată ce stagiarul va finaliza cu succes cursul de pregătire.” WIZZ s-a alăturat CTC Aviation și Academiei Centrale Europene de Zbor pentru a crea un stagiu de pregătire în aviație pentru începători.

Programul sesiunilor de întâlniri este următorul:
9 iunie – București – Angelo Airporthotel
10 iunie – Budapesta – Skycourt Conference Centre
12 iunie – Varșovia – Courtyard Warsaw Airport

andreea 3

Fiecare sesiune se desfășoară de la 16:00 la 21:00 cu prezentări începând de la 16:30 la 19:00, urmate de sesiuni de întrebări și răspunsuri, alături de piloții WIZZ și consilierii pentru o carieră de pilot, de la CTC Aviation.

După parcurgerea cu succes a programului de training, candidaților selectați li se va face o ofertă, supusă anumitor condiții, ce va consta într-un contract de angajare pe postul de copilot WIZZ. Programul de training pentru un start în carieră (ab initio) îi poartă pe cei aflați în pregătire, de la puțină experiență sau deloc, până pe scaunul de copilot al avioanelor WIZZ, Airbus A320 sau A321.

Daca vrei sa citesti povestea Andreei Litescu, prima femeie comandant de la Wizz Air, ai acum sansa, aici:

http://www.mihaijurca.ro/interviu-andreea-litescu-wizzair

Succes!

 

2 Comentarii

  • Reply Alex 10 iunie 2015 at 4:06 pm

    Din pacate nu am reusit sa mai ajung la acest eveniment, si imi rod unghiile de ciuda! (la figurat, desigur). Ce este de facut? Sfaturi?

  • Reply Tarta Sorin 17 noiembrie 2016 at 10:41 am

    I love aviation Work in airport Avram Iancu Cluj Transilvania.I work bus driver in Cluj City and now work in airport Cluj!I lov flay!

  • Comenteaza