Care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Primera Air

30 octombrie 2017

 

In acest weekend a avut loc, la Bucuresti, interviul Primera Air. Compania scandinava a avut 2 zile de interviu Open Day, astfel ca cei interesati au avut de ales cand sa participe: sambata sau duminica. Iata, mai jos, cateva detalii despre cum s-a desfasurat interviul si care au fost probele recrutarii.

Atat sambata cat si duminica probele au fost identice iar intreaga recrutare s-a desfasurat in acelasi mod. Cele 3 recrutoare prezente la Bucuresti au inceput ziua la ora 10.00 cu Prezentarea Companiei si a beneficiilor. Sambata s-au prezentat in jur de 120 de candidati iar duminica, doar 80.

Dupa prezentarea companiei, probele au inceput cu CV Drop – moment in care toti cei prezenti au predat documentele cerute apoi s-a trecut la testul de engleza scris.

Dupa analiza amanuntita a testelor si CV-urilor, s-a decis ca proba de grup sa nu mai aiba loc, urmand direct interviul final. In prima zi au ramas la interviul final aproximativ 30 de persoane (poate si mai multe, conform surselor de la fata locului) iar sambata, la fel, in jur de 20 de candidati norocosi. Toti vor primi raspunsul rapid, in cursul zilei de astazi si vor incepe trainingul pe 6 noiembrie, la Bucuresti.

Felicitari tuturor celor care au reusit sa ajunga la final si mai ales cursantilor nostri, care ne-au bucurat cu vesti bune tot weekendul!

Zboruri line!

4 Comentarii

 • Reply Simona 30 octombrie 2017 at 12:07 pm

  Interviul nu a fost de tip open day!!

  • Reply Cristina Toader 30 octombrie 2017 at 9:48 pm

   Nu trebuia sa fie, dar toti cei prezenti, indiferent daca se inscrisesera inainte pe site sau nu, au fost primiti!

 • Reply Laura 31 octombrie 2017 at 6:21 pm

  Nu a cerut nimeni nici o invitatie, deci a fost Open Day.

 • Reply Ana 3 noiembrie 2017 at 5:59 pm

  Probele nu au inceput cu CV Drop. Nu s-a cerut niciun CV inainte, au stat in permanenta la noi. Abia dupa testul de engleza, din cei care au trecut, au predat CV urile, si din cei care nu au luat, aveau optiunea sa le lase la ei. Iar prezentarea companiei a durat fix 5 minute, dupa care s-a trecut la prima proba, anume testul de engleza. Totul a cam fost facut in graba pentru ziua de duminica 🙂

 • Comenteaza