Care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Qatar Airways de la Bucuresti

3 septembrie 2019
qatar crew

 

Duminica a avut loc, in capitala, un nou interviu Qatar Airways. La Hotel Hilton din Bucuresti, de la ora 08.00, 178 de candidati au participat la interviul Open Day, alaturi de cele 2 recrutoare din Egipt si Australia, care au trimis la interviul final 26 dintre cei prezenti. Iata mai jos cum s-a desfasurat interviul si care au fost probele.

CV Drop

La ora 08.00, cele 2 recrutoare au inceput interviul cu proba de CV Drop. Rand pe rand, candidatii prezenti au predat actele cerute (CV, fotografii, copie pasaport si invitatie), au primit cateva intrebari (despre jobul actual, despre dorinta de a deveni insotitor de bord, de ce au ales Qatar, etc.) si au fost atent analizati la partea de grooming (tatuaje, semne din nastere, zgarieturi, acnee, tinuta, machiaj, coafura). Cativa candidati au fost eliminati.

Prezentare companie + test scris de limba engleza

Candidatii ramasi in cursa au asistat la prezentarea companiei si au sustinut testul scris de engleza. Testul a fost de nivel incepator-mediu, continand doar intrebari grila, fara eseu. Durata: 30 de minute.

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Reach test + proba individuala

Din nou, candidatii au fost analizati la capitolul cicatrici, tatuaje si masurati astfel incat recrutorii sa se asigure ca toti ating 212 cm, cu mana, pe varfuri, pe perete. Fiecare candidat a extras si cate un bilet cu o intrebare, despre care a trebuit sa vorbeasca liber timp de 1 minut. Doar 26 persoane au trecut de aceasta proba, astfel ca proba de grup nu a mai avut loc. Fiind o ora destul de tarzie, cele 2 recrutoare au decis ca interviurile finale sa aiba loc a doua zi.

Interviul final

Luni, cei 26 de candidati ramasi in cursa au completat o serie de acte si documente, apoi au intrat rand pe rand la interviurile one-to-one cu recrutorii. Discutiile cu recrutorii au durat aproximativ 15 minute/persoana. In cateva zile candidatii vor primi raspunsul legat de reusita lor.

Le dorim mult succes celor care au ajuns pana la ultima proba a interviului si felicitari si cursantilor nostri finalisti!

Zboruri line!

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza