Care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Qatar Airways de la Cluj

9 iulie 2018

 

Duminica, 8 iulie, Qatar Airways a sustinut un nou interviu de angajare in Romania, la Cluj-Napoca. Compania cu baza in Doha a revenit in tara noastra in cautare de insotitori de bord. Iata, mai jos, care au fost probele si cum s-a desfasurat recrutarea Qatar de duminica.

CV Drop

Recrutoarele din Egipt si Malaezia au inceput rapid ziua cu predarea CVurilor si a actelor cerute pentru interviu. Toti cei aproape 80 de candidati au predat dosarele fara a primi insa nicio intrebare suplimentara.

Prezentarea companiei

Dupa predarea CVurilor, recrutorii au facut rapid prezentarea companiei si a beneficiilor.

Test de engleza scris

Cei aproximativ 80 de candidati prezenti duminica au continuat interviul direct cu proba de engleza, scris. Au avut de rezolvat atat exercitii de gramatica cat si vocabular. Durata de rezolvare a probei a fost de 30 de minute. Proba de engleza nu a inclus eseu. Aproximativ 20 de persoane au parasit concursul dupa aceasta proba.

Reach Test + intrebare individuala

Candidatii ramasi la interviu (aproximativ 60) au intrat rand pe rand la reach test si au fost verificati (inaltime, tatuaje la vedere, semne, maini, etc) apoi au primit cate o intrebare individuala la care trebuiau sa raspunda rapid. Practic au primit intrebarile obisnuite de la CV Drop – „unde lucrezi, de ce vrei sa fii insotitor de bord, ce iti place la locul de munca?” etc. Dupa aceasta proba au ramas in sala de interviu 15 persoane.

Dupa eliminarile de la reach test s-a trecut direct la interviurile individuale cu recrutorii – interviurile finale. Nici proba de vorbit in public si nici proba de grup nu s-au tinut de data aceasta la interviul Qatar Airways de la Cluj. 

Interviul final

15 persoane (1 baiat si 14 fete) au ramas la interviul final care a avut loc in aceeasi zi. Toti cei 15 au intrat la discutia individuala cu recrutoarele, unde au primit intrebari pe baza CV-ului, intrebari despre companie si experientele personale si internationale. Toti vor primi raspunsul in cursul acestei saptamani.

Felicitari tuturor si mult succes!

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza