Care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Qatar

3 septembrie 2018

 

Luna septembrie a inceput in forta cu interviul Qatar Airways la Bucuresti. Iata, mai jos, care au fost probele si cum s-a desfasurat recrutarea Qatar din capitala:

Sambata – 1 septembrie

CV Drop

Recrutoarele au invitat pe toata lumea in sala si fiecare candidat a trebuit sa lase actele (CV, poze, copie pasaport si diplome) si au primit 1-2 intrebari de „acomodare”: „Why do you want to become a cabin crew?”, „What are you currently working?”, „Is it the first time you are attending a Qatar Airways interview?”, „Why Qatar Airways?”. Invitatiile s-au dat pe loc dar si pe email, pana la finalul zilei. Doar 55 de persoane au trecut de prima zi de interviu.

Duminica – 2 septembrie

  1. Test de engleza scris

Cei aproximativ 55 de candidati ramasi in cursa au inceput ziua interviului cu proba de engleza, scris, dis-de-dimineata. Au avut de rezolvat atat exercitii de gramatica cat si vocabular. Eseul a lipsit. 10-12 persoane au fost eliminate dupa testul de engleza.

2. Reach Test + intrebare individuala

Candidatii ramasi la interviu au intrat rand pe rand la reach test si au fost verificati (inaltime, tatuaje la vedere, semne, maini, etc) apoi au primit cate o intrebare individuala la care trebuiau sa raspunda rapid: „What is you biggest weakness?”, „Why do you want to work for Qatar Airways?”, „What are your best qualities?”, „Tell me about a situation when you worked in a team”,  „Tell me about a situation with a happy customer”, „What would you change about yourself?”. Aproape 30 de persoane au fost eliminate dupa intrebarea individuala, astfel ca doar 12 persoane au ramas in cursa.

3. Interviul final

Cei 12 candidati ramasi in continuare la interviu nu au mai sustinut proba de grup, probabil din cauza numarului mic de persoane. Asadar, dupa ce s-au completat ultimele documente, cele 12 persoane au intrat la discutia individuala cu recrutorii, unde au primit intrebari pe baza CV-ului, intrebari despre companie si experientele personale. Fiecare candidat a stat in jur de 10 minute in sala de recrutare.

Felicitari tuturor si mult succes!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 15-16 Septembrie. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/15-16-septembrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza