Care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Wizz Air

27 aprilie 2018

 

Iata care sunt probele interviului Wizz Air si cum se desfasoara recrutarea. Mai jos va prezentam detalii despre ultimele interviuri Wizz din capitala.

Prezentare personala

Interviul a inceput la ora 09.00 la Hotel Angelo Vienna House, unde aproximativ 70 de candidati s-au prezentat la recrutarea Wizz Air. Fiecare a primit formularul de inregistrare, l-a completat cu datele personale si a intrat in sala de interviu pentru prezentarea personala. Doar 1-2 minute au avut la dispozitie sa le convinga pe recrutoare sa le dea o sansa sa mearga mai departe, la urmatoarele probe. Dupa proba de prezentare personala, 16 norocosi au trecut mai departe (5 baieti si 11 fete).

Role-Play

A doua proba, de role-play, a inceput cu multe emotii pentru cei ramasi in cursa pentru jobul de insotitor de bord Wizz Air. Situatiile cu pasageri nemultumiti si probleme ce pot sa apara in avion nu le-au pus mari probleme celor prezenti, astfel ca 11 dintre ei (2 baieti si 9 fete) au reusit sa treaca mai departe si sa ii multumeasca pe recrutori cu raspunsurile lor.

Proba de grup

La proba de grup cei ramasi in cursa au fost impartiti in 3 grupe si au rezolvat impreuna o situatie de grup. Fiecare candidat a demonstrat ca stie sa lucreze in echipa, sa se incadreze in timp, sa vorbeasca corect engleza si sa isi argumenteze alegerile. Alte 2 persoane au fost eliminate.

Interviul final

9 finalisti au ajuns pana la sfarsitul zilei si au sustinut, in aceeasi zi, interviurile finale. Dupa prezentarea companiei au intrat la proba de foc. One-to-one cu recrutorii, au primit intrebari pe baza CV-ului si a experientei relevante, plecand acasa cu promisiunea ca in 2 saptamani vor primi emailul cu raspunsul final.

Ii felicitam pe toti cei care au participat la interviu, dar mai ales pe cei care au ajuns la interviul final si pe cursantii nostri, dupa o zi extenuanta!

Daca vrei ca un fost insotitor de bord Wizz Air sa te pregateasca pentru interviu, ai aici detalii despre cursul individual, one-to-one, pe care il stabilim impreuna si care iti creste sansele de reusita cu 85%: https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air. Te poti inscrie la office@cumajungistewardesa.ro;

Zboruri line!

Nu sunt comentarii

Comenteaza