Care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti

8 noiembrie 2019
wizz

 

Ieri (joi) a avut loc, la Bucuresti, o noua recrutare Open Day Wizz Air. Compania desfasoara noi interviuri de angajare in tara noastra si in luna noiembrie asa ca daca vrei sa participi in viitor, afla mai jos detaliile recrutarii, probele si ce te asteapta la interviu.

Cei 2 recrutori prezenti la interviul din capitala – Ioana si Denise – au deschis devreme ziua Open Day-ului (09.15), oferind formulare de inregistrare tuturor celor prezenti la recrutare: fix 100 de persoane.

Toti candidatii au intrat rand pe rand la prima proba a interviului, proba de prezentare personala. Fiecare a avut 30 secunde-1 minut la dispozitie, ca sa ii convinga pe reprezentantii companiei ca ceea ce au de oferit se potriveste cu valorile companiei Wizz Air. Totusi, doar 24 de persoane au trecut mai departe.

A doua proba a fost cea de role-play, unde din nou candidatii ramasi in concurs au fost invitati sa intre in sala pentru proba individuala. Fiecare candidat a extras cate un biletel cu o situatie de la bordul avionului, care trebuia rezolvata. Proba de role-play a ridicat multe probleme candidatilor, recrutorii intrand foarte bine in rolul pasagerului nemultumit si insistand foarte mult in fata candidatilor. Inca 9 persoane au mai fost eliminate si astfel 15 persoane au ajuns la proba de grup.

Proba de grup i-a impartit din nou pe candidati in grupuri mai mici (cate 5 persoane) si inca 3 persoane au fost eliminate, nereusind sa demonstreze calitatile cautate de companie: munca in echipa, empatie, rabdare si respect cat si creativitate. De asemenea, va informam ca proba de grup a fost din nou schimbata.

12 persoane au ajuns la prezentarea companiei Wizz Air si la interviul final, pe care l-au sustinut in aceeasi zi. Felicitam toti participantii si le tinem pumnii finalistilor, care vor primi raspunsul in 2 saptamani! Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri Wizz Air, te asteptam sa te pregatesti alaturi de noi.

16-17 Noiembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza