Care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Wizz Air

10 martie 2018

 

Ieri, 9 Martie 2018, a avut loc la Bucuresti al doilea interviu Wizz Air de luna aceasta, dupa ce pe 1 martie au participat la recrutare doar 10 persoane. De data aceasta, in capitala au participat aproape 40 de persoane insa numai 5 dintre ele au ajuns la interviul final. Iata care au fost probele si ce eliminari s-au facut pe parcursul intregii zile.

Prezentare personala

Interviul a inceput la ora 09.00 la Hotel Angelo Vienna House, unde aproximativ 40 de candidati s-au prezentat la recrutarea Wizz Air. Fiecare a primit formularul de inregistrare, l-a completat cu datele personale si a intrat in sala de interviu pentru prezentarea personala. Doar 1-2 minute au avut la dispozitie sa le convinga pe Karina si Ecaterina sa le dea o sansa sa mearga mai departe, la urmatoarele probe. Dupa proba de prezentare personala s-a „taiat in carne vie” si numai 8 persoane au ramas in joc.

Role-Play

A doua proba, de role-play, a inceput cu multe emotii pentru cei 8 candidati ramasi in cursa pentru jobul de insotitor de bord. Situatiile cu pasageri nemultumiti si probleme ce pot sa apara in avion nu le-au pus mari probleme celor prezenti, astfel ca toti cei 8 au trecut de aceasta proba.

Proba de grup

La proba de grup cei ramasi in cursa au fost impartiti in 2 grupe de cate 4 persoane si au rezolvat impreuna o situatie de grup. Fiecare candidat a demonstrat ca stie sa lucreze in echipa, sa se incadreze in timp, sa vorbeasca corect engleza si sa nu uite sa fie empatic.  Tot la aceasta proba candidatii ramasi au predat si CV-urile si pozele. Alte 3 persoane au fost eliminate.

Interviul final

5 finalisti au ajuns pana la sfarsitul zilei si au sustinut, in aceeasi zi, interviurile finale. Dupa prezentarea companiei au intrat la proba de foc. One-to-one cu recrutorii, au primit intrebari pe baza CV-ului si a experientei relevante, plecand acasa cu promisiunea ca in 2 saptamani vor primi emailul cu raspunsul final.

Ii felicitam pe toti cei care au participat la interviu, dar mai ales pe cei care au ajuns la interviul final si pe cursantii nostri, dupa o zi extenuanta!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatorul interviu Wizz Air vino si tu la Cursul de Pregatire pentru interviul Wizz Air, din 24 martie 2018. Locuri limitate! Detalii aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/24-martie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air/

Zboruri line!

Nu sunt comentarii

Comenteaza