Care este oferta Smartlynx pentru insotitorii de bord

26 ianuarie 2022

 

Smartlynx, compania letona care cauta sa angajeze astazi si maine insotitori de bord la Bucuresti, ofera un pachet salarial extrem de bun pentru viitorii sai angajati. Astfel, cei care urmeaza sa se angajeze ca insotitori de bord vor avea oferite gratuit:

  • cazare
  • transport
  • training de obtinere a licentei de zbor
  • asigurare medicala

Salariul oferit este, in medie, de 2000 de euro lunar (in functie de orele de zbor). Bazele din care zburati se schimba periodic.

Nu uita, astazi si maine, la Hotel Radisson Blu din capitala, recrutorii te asteapta pentru a discuta impreuna in cadrul unui interviu Open Day. Cursantii nostri deja au inceput sa primeasca raspunsuri pozitive. Mult succes tuturor!

12-13 Martie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza