Care sunt probele interviului Saudia Airlines

22 octombrie 2018

 

Compania saudita Saudia Airlines a anuntat 2 interviuri de recrutare stewardese in tara noastra, la Cluj si la Bucuresti, pe 24 si 25 noiembrie 2018. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita CV, poza full body, copie diploma absolvire, certificat de engleza (daca aveti) si copie pasaport sau CI la: medinarecruiting@hotmail.com.

Interviurile din luna noiembrie vor avea loc cu agentia de selectie din Grecia, care se ocupa de preselectarea stewardeselor care vor sustine interviul final cu recrutorii la o data ce urmeaza sa fie comunicata.

  • Care sunt probele interviului Saudia Airlines?

Pe 24 si pe 25 noiembrie interviurile de la Cluj si Bucuresti vor avea loc cu reprezentantii agentiei de preselectie care vor avea rolul de a alege fetele pentru interviurile finale, sustinute la o alta data, cu reprezentantii companiei. In februarie, atunci cand compania a mai sustinut interviuri in tara noastra, interviul a inceput cu prezentarea companiei aeriene si a conditiilor oferite stewardeselor, apoi toti cei prezenti au fost masurati (reach test) si au sustinut un test scris de limba engleza. Nivelul testului este mediu. Ziua s-a incheiat cu predarea actelor, moment in care toate candidatele au primit si intrebari pe baza CV-ului si a experientei. Interviurile finale vor fi sustinute separat, cu reprezentantii Saudi Airlines, intr-o alta zi.

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 17-18 Noiembrie. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/17-18-noiembrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Saudia Airlines (Saudi Arabian Airlines) este compania nationala a Arabiei Saudite si are o istorie de 72 de ani. Cu peste 188 de aeronave in flota (Airbus 320, 330, Boeing 747, 777, 787) opereaza in 89 de destinatii din intreaga lume, fiind a treia cea mai bogata companie aeriana din Orientul Mijlociu, dupa Emirates si Qatar Airways.

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza