Tips & Tricks: Ce conteaza la interviul Emirates

3 august 2015
emirates

 

Pentru ca sambata, 8 august, compania Emirates recruteaza stewardese la Bucuresti, astazi va dam cateva sfaturi legate de detaliile care fac diferenta la interviul celei mai ravnite companii din lume. Emirates e visul multor viitoare stewardese, asa ca de data aceasta ai o sansa pe care nu o poti rata!

 • Fii punctual!

Punctualitatea in aviatie este esentiala. Incearca sa atragi atentia asuprei acestei calitati prin prezentarea ta la timp in cadrul tuturor probelor de interviu si mentionarea, la capitolul calitati, a faptului ca intotdeauna ajungi la timp la intalniri si sedinte.

 • Zambeste!

Un zambet face cat o mie de cuvinte! Iar in aviatie, te salveaza din orice situatie dificila. La interviul Emirates trebuie sa zambesti continuu, pe tot parcursul recrutarii, uneori chiar si fara motiv. Aminteste-ti ca in avion, in cazul in care un pasager nu vorbeste nicio limba cunoscuta, cu combinatia de zambet si rabdare, rezolvi orice problema.

 • Informeaza-te despre companie

Emirates este una dintre cele mai mari companii din lume. Anual castiga cateva zeci de premii si distinctii internationale, investeste in publicitate si branding si recrutorii si angajatii aprecieaza extrem de mult orice informatie pe care candidatii o cunosc, despre companie. Lauda compania, invata cateva detalii despre flota si tipul aeronavelor cu care Emirates opereaza si ii vei convinge pe cei din jur ca esti cea mai buna alegere.

 • Fii convingator!

Atat in cadrul probelor de grup cat si la interviul final pentru jobul de stewardesa, foloseste un ton ferm si convingator. Chiar daca nu esti sigur de informatiile pe care le spui, e bine sa iti sustii punctul de vedere si sa vorbesti clar, pe intelesul tuturor.

 • Atentie la tinuta!

Aici ma refer atat la tinuta pe care o porti (inclusiv poseta, pantofi, etc) cat si la felul in care te comporti si stai pe parcursul interviului. Stewardesele sunt imaginea companiei, asa ca o tinuta feminina si eleganta este clar apreciata de recrutori. Ai grija sa nu vorbesti prea tare si nici sa nu gesticulezi exagerat.

emirates

 • Fii optimist!

Jobul de stewardesa nu e usor. Nici interviul. Insa, cu o atitudine optimista si pozitiva, ai sanse mari sa iesi castigator. Incearca sa vezi partea plina a paharului in toate probele interviului, si nu vei avea probleme. Finalizeaza orice raspuns cu o atitudine optimista si vei avea doar de castigat.

 • Atentie la cuvintele cheie!

Pe tot parcursul interviului concentreaza-te asupra cuvintelor cheie: „in my opinion..”, ” i suggest that..”, „what do you think..”. Cu cat le folosesti mai des si mai elegant, cu atat vei fi mai aproape de obtinerea jobului mult visat. Incearca sa nu ai o atitudine de lider si nici sa iti impui punctul de vedere.

Succes!

 

banner-mobile

7 Comentarii

 • Reply Parrilla Gianluca 3 august 2015 at 12:18 pm

  Buna ziua. As dori sa stiu daca se fac recrutari si pentru persoane de gen masculin. Multumesc.

 • Reply Raluca 3 august 2015 at 1:37 pm

  Buna ziua,as dori sa stiu si eu pana la ce data se aplica pentru interviul din 8 august de a Emirates.Se accepta trimiterea Cv-urilor pana la data de 7 august inclusiv? Si daca la noi mai exista vreo agentie de recrutare pentru Emirates sau se aplica direct la ei pe site si se asteapta invitatia pentru interviu?

  • Reply CAS 3 august 2015 at 3:41 pm

   Buna, aplicatia se poate face oricand, insa invitatia se primeste in cateva saptamani, asa ca acum e deja cam tarziu sa mai aplicati. Nu exista agentie care sa se ocupe de recrutare. Succes!

   • Reply Raluca 3 august 2015 at 4:52 pm

    Multumesc frumos pentru raspuns!

 • Reply Tips & Tricks: What matters to interview Emirates 6 august 2015 at 1:04 pm

  […] This Article Written by Cristina Toader – this post first appear on Cumajungistewardesa… […]

 • Reply Teodora 19 octombrie 2016 at 1:01 pm

  Buna! In primul rand vreau sa va multumesc pentru toate articolele postate. Ajuta foarte mult articolele de genul acesta, (mai ales pentru ca provin dintr-o sursa sigura ) pentru cei aflati la inceput de drum in acest domeniu.
  In curand voi participa la un OD si am o mica problema( sper eu sa fie mica). Port aparat dentar. Am vreo sansa sa iau in aceste conditii? Tin sa mentionez ca nu mai trebuie sa il port decat o luna .

 • Comenteaza