Ce documente iei cu tine la interviul Emirates

19 august 2018

 

Emirates, compania aeriana cu baza in Dubai, revine tot mai des in tara noastra in cautare de stewardese. Majoritatea interviurilor sustinute sunt Open Day – astfel ca oricine este interesat si indeplineste conditiile obligatorii, poate participa la interviu.

Ce documente iei cu tine la interviul Open Day Emirates?

Fiind un interviu deschis, fara aplicatie online, cei care vor sa mearga la interviu trebuie sa aiba cu ei un CV si o fotografie (asa cum este mentionat si pe siteul companiei aeriene). Desi dupa interviu va fi nevoie de 2 tipuri de fotografii (tip pasaport si full body) pentru prima parte a interviului doar poza full-body este ceruta, alaturi de CV, ca sa poti trece in etapele urmatoare.

  • Documente interviu Emirates : CV + o fotografie

NU sunt cerute copii dupa pasaport sau diplome de studii la interviul Open Day. Cei care trec de toate etapele interviului vor fi informati separat despre documentele pe care le mai trimit pe email dupa sustinerea discutiei one-to-one.

Nu este nevoie sa puneti in dosare sau sa capsati documentele pentru ca oricum recrutorii le vor scoate din orice dosar.

Succes tuturor!

Nu sunt comentarii

Comenteaza