Cu cat timp inainte de implinirea varstei de 21 de ani poti merge la interviu?

28 august 2019

 

Daca vrei sa lucrezi ca stewardesa in Romania sau UE, varsta minima impusa de lege ca sa poti practica aceasta meserie este de 18 ani. Pentru Orient insa, acolo unde concurenta e si mai mare pentru o pozitie de insotitor de bord, poti sa te angajezi abia de la varsta de 21 de ani.

Dar, poti merge la interviurile pentru companiile din Orient (Etihad, Emirates, Qatar) înainte de a împlini 21 de ani?Ei bine, da. Puteti merge la recrutari, puteti participa la interviuri cu pana la 3 luni inaintea implinirii varstei de 21 de ani. Dar nu mai devreme. Esti acceptat sa sustii interviul la 20 ani si 9 luni fiindca oricum intregul proces de recrutare dureaza in jur de 3 luni iar pana la momentul deplasarii tale in Orient, vei fi implinit deja varsta obligatorie.

Asa ca, daca nu mai ai rabdare, poti merge deja la recrutari, macar in ideea e ca te obisnuiesti cu emotiile unui astfel de interviu! Succes!

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza