Cu/Fara esarfa la interviul de angajare?

20 octombrie 2019

Cand vezi stewardese in aeroport, in avion sau pur si simplu in pozele de pe retelele de socializare, de multe ori observi accesoriul specific uniformei de insotitor de bord – esarfa. Asa ca, multe domnisoare, atunci cand vor sa para stewardese sau participa la inteviuri de angajare ca stewardese, poarta o esarfa la gat, semn ca deja se vad in postura de insotitoare de bord.

Totusi, e indicat sa porti la interviu esarfa? Ei bine, clar NU. Nici in pozele profesionale si nici in ziua interviului nu este recomandat sa mergi cu esarfa la gat. Asta pentru ca, desi poate uniforma companiei la care aplici include esarfa, la interviu, recrutorii vor sa vada ca nu ai nimic de ascuns la gat (semne, operatii, tatuaje). De cele mai multe ori, daca iti pui esarfa, vor crede ca ai ceva de ascuns si te vor pica rapid. Asadar, ca sa iti cresti sansele de angajare, incearca sa mergi la interviuri in tinuta business, clasica, asa cum este cerut in anuntul de angajare.

Succes!

22-23 octombrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza