Cum a fost la cursul Cum Ajungi Stewardesa din acest weekend

18 iulie 2022

Dupa 2 ani de masti de protectie, teama si instabilitate, industria aviatica pare sa renasca. 24 de cursanti plini de incredere si speranta in viitorul lor ne-au trecut pragul in acest weekend. Am sustinut, sambata si duminica, un nou curs de pregatire Cum Ajungi Stewardesa. Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu au fost si de aceasta data gazdele cursului intensiv. La Hotel Hilton Garden Inn, din Centrul Vechi al capitalei, sala noastra a primit cursanti din toate colturile tarii: Timisoara, Hunedoara, Iasi, Tg.Jiu, Piatra Neamt, Constanta si Bucuresti. Primele ore de curs au fost, ca intotdeauna, pline de emotii. Dupa prezentari si partea teoretica insa, cursantii nostri s-a relaxat si au inceput sa ne arate adevaratul lor potential. Am simulat cu acestia, rand pe rand, probele interviurilor din Romania (Wizz Air, Ryanair) si din Europa (Smartlynx) si am incheiat ziua cu multe, multe intrebari si curiozitati din experienta noastra de zbor.

Duminica a inceput si mai devreme, la studioul foto. Complet transformati, cursantii nostri au zambit cu incredere in fata fotografului si au obtinut cele mai potrivite fotografii pentru dosarul lor. Tot la dosar am adaugat si un CV realizat de echipa noastra si acum, cu pregatirea completa dupa a doua zi de curs, cand am parcurs probele interviurilor Emirates, Etihad si Qatar, sansele de angajare ale cursantilor nostri au crescut. Weekendul s-a terminat cu multe zambete, cu imbratisari si cu promisiunea ca vestile bune vor sosi cat mai curand. In urmatoarele 3 luni, cursantii nostri vor imbraca uniforma de insotitor de bord. Iar noi, va vom publica interviurile cu reusitele lor!

Daca si tu vrei sa te pregatesti pentru interviul de angajare ca insotitor de bord si vrei sa imbraci uniforma Wizz Air, Ryanair, Emirates, Etihad sau Qatar, vino si pregateste-te alaturi de noi. Suntem singurul curs din Romania unde esti pregatit de 2 foste stewardese la Wizz Air si Emirates, cele mai dorite 2 companii aeriene pentru angajare, cu cele mai bune beneficii oferite angajatilor:

6-7 August 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza