Cum a fost la cursul Cum Ajungi Stewardesa din weekend

22 iulie 2019

 

In acest weekend am avut un nou curs pregatitor Cum Ajungi Stewardesa. Cursantii nostri, veniti din toate colturile tarii, au inceput ziua de sambata cu multa timiditate si curiozitate, urmand ca pana la finalul cursului sa se descopere, sa zambeasca si sa aiba o incredere debordanta in reusita lor. La fel si noi. Cursul din acest weekend a fost un curs suplimentar, pe care l-am sustinut datorita cererii foarte mari, pentru care va multumim!

Sambata dimineata am inceput „predarea” cu partea teoretica si apoi am trecut rand pe rand la probele interviurilor de angajare, dedicand intreaga zi companiilor din Orient: Emirates, Qatar, Etihad si Saudia Airlines au fost companiile despre care am discutat cu viitorii insotitori de bord. Toti cursantii au avut sansa de a exersa individual raspunsurile si probele recrutarilor. Duminica, cursantii nostri s-au transformat complet si au facut pozele profesionale, la studioul foto, urmand sa le atasam la CV-ul realizat perfect, pentru ca dosarul lor sa fie cel mai bun la angajare.

Dupa sedinta foto, ziua a continuat cu repetarea probelor interviurilor din Romania/Europa, mai exact Ryanair si Wizz Air, dar si cu multe povesti de pe zbor, intrebari despre interviuri sau viata de stewardesa. Ana Maria – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air i-a indrumat pe cursantii nostri si le-a oferit sfaturi.

Va asteptam si pe voi la urmatoarele noastre cursuri, ca sa obtineti rapid jobul mult visat! In maxim 6 luni cursantii nostri se angajeaza si imbraca uniforma de insotitor de bord!

Zboruri line tuturor!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 14-15 septembrie. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

14-15 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici:

31 august – 1 septembrie – Curs de pregatire English for Cabin Crew Interview. Cursul English for Cabin Crew Interview se adreseaza tinerilor (femei si barbati), cu varsta minima 18 ani, care isi doresc o cariera in aviatie. Nivelul cerut de limba engleza pentru cursul nostru este de nivel incepator-mediu. Daca ai probleme in a te exprima, daca intelegi limba engleza dar iti e teama sa vorbesti sau ai probleme cu pronuntia, Cursul English for Cabin Crew Interview este solutia ideala pentru tine: http://www.cumajungistewardesa.ro/31-august-1-septembrie-curs-english-for-cabin-crew-interview/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza