Cum a fost la Cursul Cum Ajungi Stewardesa din weekend

14 martie 2022

Am avut un weekend plin la cursul Cum Ajungi Stewardesa. 14 cursanti din toate colturile tarii dar si din afara Romaniei ne-au trecut pragul, sambata dimineata, plini de emotie. Atat femei cat si barbati, toti zambitori si curiosi, si-au inceput ziua alaturi de noi la Hotel Hilton Garden Inn, noua locatie a cursurilor noastre. Cursul Cum Ajungi Stewardesa are o structura bine definita: prima zi o dedicam companiilor din tara noastra si din Europa, iar a doua zi este dedicata companiilor din Orient. Asadar, dupa ce am parcurs partea teoretica si conditiile eliminatorii cu fiecare cursant, am continuat ziua cu simularea probelor companiilor cele mai dorite din zona noastra: Wizz Air, Ryanair si Smartlynx.

A doua zi a inceput si mai devreme, cu sedinta foto profesionala. Toti cursantii s-au transformat si desi am ales o ora matinala pentru poze, acest lucru nu s-a vazut pe fetele vesele si entuziasmate ale acestora. Ziua a continuat apoi in sala de curs, unde am parcurs toate detaliile companiilor din Orient. CV-ul este realizat separat, de trainerii nostri, astfel incat, pana la finalul saptamanii, toti cursantii sa aiba dosarul de angajare complet si un feedback individual util pentru reusita lor.

A fost inca un curs reusit, plin de voie buna, de incredere si de cuvinte frumoase de ambele parti. Reusitele cursantilor nostri ne dau mereu putere si incredere ca facem ceea ce trebuie pentru ei si nimic nu ii poate opri sa reuseasca sa imbrace uniforma de stewardesa!

Daca vrei sa te pregatesti si tu alaturi de noi, vino la singurul curs din Romania la care beneficiezi de pregatire de la traineri cu experienta de zbor la: Wizz Air, Emirates si Qatar! Urmatorul curs este pe 16-17 iulie:

16-17 Iulie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza