Cum a fost la Cursul Cum Ajungi Stewardesa din weekend

16 iulie 2018

 

Am avut un weekend cu multa energie, voie buna, zambete si multa incredere! Am avut un nou curs de pregatire Cum Ajungi Stewardesa si am petrecut impreuna cu cei 20 de cursanti, 2 zile superbe si foarte pline.

Sambata

Cursul de pregatire a inceput timid, la ora 10.00. Rand pe rand cursantii au ajuns in sala noastra de curs si ne-am baut impreuna cafeaua. Prima parte a cursului a fost partea teoretica, cand ne-am si cunoscut intre noi si am lamurit o serie de conditii obligatorii si aspecte importante despre recrutari. Sinceritatea lor ne-a ajutat pe toti sa gasim impreuna toate avantajele pe care le au si sa alegem „bilele albe” pe care sa le prezinte recrutorilor la interviu. Raspunsurile sincere si haioase ne-au adus multe zambete iar atmosfera a inceput sa se destinda rapid. In prima zi ne-am bucurat, pe langa trainerii Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu – ambele foste stewardese Emirates si Wizz Air si de vizita unui viitor insotitor de bord Qatar Airways – Alina – fosta cursanta Cum Ajungi Stewardesa. Intrebarile nu au contenit si dupa multa teorie, multe pagini de curs, practica si simulari, am ajuns la finalul zilei de pregatire.

Duminica

A doua zi de curs a inceput la studioul foto inca de la ora 08.30, acolo unde aproape ca nu i-am recunoscut pe viitorii insotitori de bord. Aranjati exact ca pentru interviu, cu o alta atitudine si mai multa incredere, am facut pozele pentru interviul de angajare. Rujul rosu, costumul perfect, parul frumos strans si aranjat i-a transformat pe toti in cei mai frumosi oameni, pregatiti sa zboare! Dupa 2 ore de poze si multe zambete, ne-am reluat pregatirea si intreaga zi am petrecut-o simuland continuu probele interviurilor de angajare. 

Fiecare cursant care a ales sa se pregateasca alaturi de Cum Ajungi Stewardesa va imbraca in maximum 6 luni uniforma de stewardesa. La ce companie, depinde doar de ei si de calitatile lor, insa cu siguranta isi vor gasi compania care sa ii reprezinte si pentru care sa zboare cu mandrie. Acum cu totii stiu ce au de facut, de spus, care le sunt punctele forte, au un CV impecabil si poze profesionale, un zambet superb si au nevoie doar de un strop de noroc ca reteta succesului sa fie completa!

Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul de angajare la Emirates, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates, pe 12 august. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/12-august-curs-de-pregatire-cum-ajungi-stewardesa-pentru-interviul-emirates/

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 15-16 Septembrie. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/15-16-septembrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza