Cum a fost la Cursul de pregatire Cum Ajungi Stewardesa

20 septembrie 2017

 

Am avut un weekend fantastic la Bucuresti, unde am avut placerea sa imi petrec finalul de saptamana alaturi de 20 de cursanti prietenosi, zambitori si…extrem de nerabdatori sa zboare. In acest weekend am avut un nou curs de pregatire Cum Ajungi Stewardesa, si stiu ca pana la finalul anului, toti cei 20 de viitori insotitori de bord vor zbura in intreaga lume. Mai ales ca din nou am avut cursanti din toate colturile tarii si Europei, cu multa experienta internationala si de customer service.

Sambata, 16 Septembrie

Cursul de pregatire a inceput timid, la ora 10.00. Rand pe rand cursantii au ajuns in sala noastra de curs si ne-am baut impreuna cafeaua. Dupa cateva poze cu palaria Emirates, papusica stewardesa si avioanele pregatite special pentru ei, toti s-au relaxat si am putut incepe cu adevarat procesul de invatare. Mai intai teoretic, apoi si practic. Raspunsuri sincere, intrebari curioase si multe zambete si glume au facut din ziua de curs de 9 ore una care a trecut intr-o clipita. In prima zi ne-am bucurat, pe langa trainerii Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu – ambele foste stewardese Emirates si Wizz Air si de vizita a 2 stewardese Wizz Air si Emirates, foste cursante Cum Ajungi Stewardesa. Diana si Maria au raspuns intrebarilor cursantilor si au povestit propriile experiente de la interviuri.  Intrebarile nu au contenit si dupa multa teorie, multe pagini de curs, practica si simulari, am ajuns la finalul zilei de pregatire.

Duminica, 17 Septembrie

A doua zi de curs a inceput nu alaturi de cursanti ci deja de insotitori de bord fiindca toti participantii au realizat pozele profesionale pentru interviu. Dimineata devreme, ne-am strans la studio si o simpla coafura sau un machiaj potrivit, a schimbat intreaga atitudine a cursantilor. Rujul rosu, costumul perfect, parul frumos strans si aranjat i-a transformat pe toti in cei mai frumosi oameni, pregatiti sa zboare! Dupa 2 ore de poze si multe zambete, ne-am reluat pregatirea si intreaga zi am petrecut-o simuland continuu probele interviurilor Emirates, Qatar, Etihad, Wizz Air, Smartlynx sau Primera Air!

Fiecare dintre cei care a participat la curs isi va gasi compania care i se potriveste, cat de curand! Acum cu totii stiu ce au de facut, de spus, care le sunt punctele forte, au un CV impecabil si poze profesionale, un zambet superb si au nevoie doar de un strop de noroc ca reteta succesului sa fie completa! Nu sunt perfecti, dar stiu ce au de facut pentru a obtine acest job, in care nu se cere perfectiune, ci empatie, creativitate si siguranta.

Tocmai bine, deja companiile au anuntat noi recrutari, astfel ca de-acum singurul lucru pe care cursantii trebuie sa il faca, este sa se prezinte la interviuri!

Pentru cei care vor sa isi creasca sansele de reusita la interviuri cu 80%, anuntam acum un nou curs de pregatire Cum Ajungi Stewardesa, in 18-19 Noiembrie. Doar la acest curs puteti intalni foste si actuale stewardese cu mii de ore de zbor la activ, care va pot raspunde oricarei intrebari din propria experienta si nu din carti, forumuri sau „auzite”!

Curs Cum Ajungi Stewardesa 18 – 19 Noiembrie: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Va asteptam!

Nu sunt comentarii

Comenteaza