Cum a fost la Cursul de pregatire Cum Ajungi Stewardesa

25 aprilie 2018

 

Am avut un weekend cu multa energie, voie buna, zambete si multa incredere! Am avut cursul de pregatire si am implinit si 33 de ani. A fost probabil cea mai frumoasa aniversare de pana acum, fiindca am petrecut-o facand ceea ce imi place, fiind inconjurata de oameni cu aceleasi pasiuni si oferind sperante si sanse celor care isi doresc sa zboare. Cei 18 cursanti care au ales sa se pregateasca alaturi de echipa Cum Ajungi Stewardesa ne-au intrecut asteptarile. Nivelul lor de pregatire si de vorbire a limbii engleze ne-a surprins pe toti si a facut ca intreaga desfasurare a pregatirii sa se desfasoare mult mai usor, mult mai placut si rapid. Multi au venit de departe ca sa fie alaturi de noi, din Italia, UK si Moldova, ceea ce ne da si mai multa incredere sa facem aceste pregatiri si sa scriem zi de zi articole despre viata de stewardesa, articole care ajung nu doar aici, in tara noastra, ci si in intreaga lume.

Sambata, 21 aprilie

Cursul de pregatire a inceput timid, la ora 10.00. Rand pe rand cursantii au ajuns in sala noastra de curs si ne-am baut impreuna cafeaua. Prima parte a cursului a fost partea teoretica, cand ne-am si cunoscut intre noi si am lamurit o serie de conditii obligatorii si aspecte importante despre recrutari. Raspunsurile sincere si haioase ne-au adus multe zambete iar atmosfera a inceput sa se destinda rapid. In prima zi ne-am bucurat, pe langa trainerii Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu – ambele foste stewardese Emirates si Wizz Air si de vizita unui viitor insotitor de bord Primera Air – Vali – fost cursant Cum Ajungi Stewardesa. De asemenea, a fost prezenta si Diana – fosta cursanta si stewardesa Emirates, care le-a povestit celor prezenti despre experienta interviului si viata de insotitor de bord din Dubai. Intrebarile nu au contenit si dupa multa teorie, multe pagini de curs, practica si simulari, am ajuns la finalul zilei de pregatire. Ziua mea de nastere a fost sarbatorita de cursanti si m-am bucurat enorm ca am ales ca anul acesta sa imi petrec cu ei aniversarea!

Duminica, 22 aprilie

A doua zi de curs a inceput la studioul foto inca de la ora 08.00, acolo unde aproape ca nu i-am recunoscut pe viitorii insotitori de bord. Aranjati exact ca pentru recrutare, cu o alta atitudine si mai multa incredere, am facut pozele pentru interviul de angajare. Rujul rosu, costumul perfect, parul frumos strans si aranjat i-a transformat pe toti in cei mai frumosi oameni, pregatiti sa zboare! Dupa 2 ore de poze si multe zambete, ne-am reluat pregatirea si intreaga zi am petrecut-o simuland continuu probele interviurilor Emirates, Qatar, Etihad, Wizz Air!

Fiecare cursant care a ales sa se pregateasca alaturi de Cum Ajungi Stewardesa va imbraca in maximum 6 luni uniforma de stewardesa. La ce companie, depinde doar de ei si de calitatile lor, insa cu siguranta isi vor gasi compania care sa ii reprezinte si pentru care sa zboare cu mandrie. Acum cu totii stiu ce au de facut, de spus, care le sunt punctele forte, au un CV impecabil si poze profesionale, un zambet superb si au nevoie doar de un strop de noroc ca reteta succesului sa fie completa!

Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 14-15 Iulie. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/21-22-aprilie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza