Cum a fost la Cursul de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa

18 septembrie 2018

 

In acest weekend am avut un nou curs pregatitor Cum Ajungi Stewardesa. Cursantii nostri, veniti din toate colturile tarii, au inceput ziua de sambata cu multa timiditate si curiozitate, urmand ca pana la finalul cursului sa se descopere, sa zambeasca si sa aiba o incredere debordanta in reusita lor.

Mai jos avem cateva poze reprezentative pentru voi, astfel incat sa intelegeti mai bine ce inseamna cursurile noastre.

Sambata am inceput „predarea” cu partea teoretica si apoi am trecut rand pe rand la probele interviurilor de angajare: Emirates, Primera Air, Smartlynx. Duminica, cursantii nostri s-au transformat complet si de la ora 09.00 dimineata au facut pozele profesionale, urmand sa le atasam la CVul realizat perfect, pentru ca dosarul lor sa fie cel mai bun la angajare.

Dupa sedinta foto ziua a continuat cu repetarea probelor interviurilor Qatar Airways, Wizz Air si Ryanair, dar si cu multe povesti de pe zbor, intrebari despre interviuri sau viata de stewardesa. Elena, fosta cursanta si viitoare stewardesa la Emirates ne-a vizitat si le-a povestit cursantilot experienta ei si ce crede ca a facut diferenta la interviu, astfel incat a obtinut jobul mult visat. Va asteptam si pe voi la urmatoarele noastre cursuri, ca sa obtineti rapid jobul mult visat!

Zboruri line tuturor!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 17-18 Noiembrie. Detalii aici: www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza