Cum a fost la Cursul de pregatire pentru interviul Emirates

13 august 2018

 

Ieri, 12 august, am sustinut Cursul de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa pentru interviul Emirates. A fost o zi plina de energie pozitiva, cu multe zambete si intrebari, nerabdare si sperante pentru interviul pe care compania cu baza in Dubai il va sustine in tara noastra luna aceasta.

Cursantii s-au pregatit ieri cu tot ce vor avea nevoie pentru recrutare: CV, fotografii, probe interviu si rezolvare situatii de grup. Acestia au pus multe intrebari, au exersat si mai mult si s-au descurcat din ce in ce mai bine pentru recrutare. Le-am descoperit impreuna bilele albe, atuurile pentru recrutare si suntem convinse, atat eu cat si Ana-Maria, ca pe 23 august se vor descurca minunat.

Trainerii de la curs au fost: Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Emirates.

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 15-16 Septembrie. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/15-16-septembrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza