Cum a fost la Cursul de pregatire pentru interviul Wizz Air

21 ianuarie 2020

 

Sambata am avut un nou curs de pregatire pentru interviul Wizz Air. Primul curs Cum Ajungi Stewardesa din 2020 a adunat aproape 30 de cursanti veseli si optimisti care ne-au calcat pragul si, desi au inceput ziua timizi, la finalul cursului nu doar ca aveau incredere ca vor reusi sa obtina jobul de insotitor de bord Wizz Air ci aveau si un zambet larg pe fata, semn ca sunt pregatiti pentru ceea ce inseamna cu adevarat viata de stewardesa.

Ziua a inceput la ora 10.00, cu pregatirea pre-interviu: detalii despre companie, interviu, cum te aranjezi pentru ziua recrutarii, cum arata pozele si CV-ul, cu ce te imbraci si cum te aranjezi. Apoi, am intrat „in paine” si fiecare cursant a avut ocazia sa parcurga probele interviului Wizz Air.

Am simulat prezentarile personale, probele de role-play si variante de probe de grup, am analizat, am oferit feedback si am evoluat de la ora la ora. Ne-am asigurat ca toti cursantii sunt ceea ce cauta compania si ca isi folosesc toate atuurile pentru a obtine jobul mult visat.

Dupa 8 ore de pregatire, cursantii nostri sunt acum pregatiti de interviu si abia astept sa ii intalnesc pe cursele Wizz, sa imbrace uniforma roz si sa ne faca mandri.

Mult succes, tuturor!

Nu sunt comentarii

Comenteaza