Cum a fost la Cursul pregatitor Emirates

8 octombrie 2018

 

Sambata, 6 octombrie, am sustinut un nou Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa pentru interviul Emirates. A fost o zi plina de energie pozitiva, cu multe zambete si intrebari, nerabdare si sperante pentru interviul pe care compania cu baza in Dubai il va sustine in tara noastra maine si vineri.

Cursantii s-au pregatit alaturi de noi cu tot ce vor avea nevoie pentru recrutare: CV, fotografii, probe interviu si rezolvare situatii de grup. Acestia au pus multe intrebari, au exersat si mai mult si s-au descurcat din ce in ce mai bine pentru recrutare. Le-am descoperit impreuna bilele albe, atuurile pentru recrutare si suntem convinse, atat eu cat si Ana-Maria, ca pe 9 si pe 12 octombrie se vor descurca minunat.

Trainerii de la curs au fost: Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Emirates si Diana Pasiuc – fosta cursanta si stewardesa Emirates.

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 17-18 Noiembrie. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/17-18-noiembrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza