Cum s-a vazut proiectul Cum Ajungi Stewardesa la TVR

19 octombrie 2015

 

Ne-am petrecut duminica la televizor. Pe TVR s-a difuzat emisiunea „A doua emigrare”, emisiune unde am avut ocazia, pentru 15-20 de minute, sa ne spunem povestea. Sa spunem povestea proiectului Cum Ajungi Stewardesa, povestea Cristinei Toader, povestea jobului de stewardesa si a vietii din Dubai. 

Multumim TVR pentru ca ne-ai dat ocazia sa impartasim celor dragi aceste detalii si, celor care nu au reusit sa urmareasca emisiunea ieri, le oferim ocazia, mai jos:

A doua emigrare

Ziua de filmare a fost plina de emotii si a starnit sentimente pe care le credeam demult pierdute. Plimbarea in aeroport, aglomeratia si agitatia din Otopeni, urmarirea avioanelor care decoleaza si aterizeaza atat de des dar si insotitorii de bord de la alte companii, toate mi-au amintit de ce iubesc aviatia si de ce am iubit jobul de stewardesa.

cristina cum ajungi stewardesa

Nu toti oamenii dragi mie, care muncesc zi de zi pentru ca acest proiect sa fie cea mai buna sursa de informatie pentru voi, au aparut in emisiune, insa pe aceasta cale vreau sa le multumesc pentru dedicare, pentru timpul investit si pentru rabdare!

Zboruri line!

 

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza