Cum s-a desfasurat cursul Cum Ajungi Stewardesa

29 iulie 2020

 

In acest weekend am avut al doilea curs pregatitor Cum Ajungi Stewardesa. Atat pe 18-19 iulie cat si pe 25-26 iulie, echipa noastra de traineri a sustinut primele pregatiri in sala de curs de cand a inceput criza Covid-19. Cursantii nostri, 20 de persoane venite din toate colturile tarii, au fost impartiti in 2 grupe, astfel incat spatiul sa fie cat mai mare si sa putem pastra o distanta de siguranta. Mastile, dezinfectantul si termometrele au devenit absolut normale atat in cadrul pregatirii noastre cat si in aviatie, pe toate cursele lumii. Desi cursul s-a desfasurat diferit din cauza mastilor purtate continuu, cursantii nostri s-au comportat exemplar. Ziua de sambata a inceput cu multa timiditate si curiozitate, urmand ca pana la finalul cursului toti cursantii nostri sa se descopere, sa zambeasca si sa aiba o incredere debordanta in reusita lor. La fel si noi.

Sambata dimineata am inceput „predarea” cu partea teoretica si apoi am trecut rand pe rand la probele interviurilor de angajare, dedicand intreaga zi companiilor din Europa si tara noastra: Wizz Air si Ryanair au fost la loc de cinste si am discutat toate detaliile cu viitorii insotitori de bord. Dupa discutii, am trecut la practica si simulari. Toti cursantii au avut sansa de a exersa individual raspunsurile si probele recrutarilor. Duminica, cursantii nostri s-au transformat complet si au facut pozele profesionale, la studioul foto, urmand sa le atasam la CV-ul realizat perfect, pentru ca dosarul lor sa fie cel mai bun la angajare.

Dupa sedinta foto, ziua a continuat cu repetarea probelor interviurilor din Orient, mai exact Emirates, Etihad si Qatar Airways, dar si cu multe povesti de pe zbor, intrebari despre interviuri sau viata de stewardesa. Ana – stewardesa Aer Lingus, ne-a vizitat si i-a indrumat pe cursantii nostri si le-a oferit sfaturi.

Va asteptam si pe voi la urmatoarele noastre cursuri, ca sa obtineti rapid jobul mult visat! In maxim 6 luni cursantii nostri se angajeaza si imbraca uniforma de insotitor de bord!

Zboruri line tuturor!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 12-13 Septembrie. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

12-13 Septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza