Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Brasov

20 noiembrie 2019

 

Ieri a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, la Brasov. Randa a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu din Brasov si cel mai probabil ea va sustine interviurile si vineri, la Sibiu. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Randa a inceput interviul cu prezentarea companiei si inscrierea participantilor pe platforma Emirates, pentru a primi numere de ordine. Ziua a inceput apoi cu prima proba, cea de preluare a CV-urilor si a pozelor. Toti candidatii au predat actele cerute, fara sa primeasca insa si intrebari, fiind doar 50 de persoane la recrutare. Nu s-au facut eliminari dupa aceasta proba.

Prima proba de grup i-a impartit in grupuri mici pe toti cei prezenti si acestia au sustinut, pe rand care sunt responsabilitatile, calitatile si detaliile jobului de stewardesa (proba standard Emirates). Dupa eliminari au mai ramas aproximativ 30 de persoane, 20 dintre cei prezenti nereusind sa o impresioneze pe Randa.

A urmat a doua proba de grup cu candidatii ramasi in cursa. Acestia au fost impartiti in 2 grupuri de cate 15 persoane si au avut de rezolvat o situatie reala de customer service care apare in avion. Recrutoarea a punctat munca in echipa, creativitatea, exprimarea solutiilor si interactiunea din grup dar si incadrarea in timp si modalitatile de adresare. Inca 13 persoane au fost eliminate, astfel ca 17 candidati au reusit sa o convinga ca merita sa mearga mai departe.

Testele de engleza si cel psihometric au fost programate in urmatoarele 24 de ore dupa interviu, iar interviurile finale se vor sustine joi, pe 28 noiembrie.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii! Daca vrei sa te pregatim pentru interviurile urmatoare Emirates, vino si tu la cursurile noastre:

7-8 Decembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza